„Omul s-a trezit cu casă şi ce a făcut? Îmi trebuie cal!” Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu

Publicat: 14.10.2021, 11:33.

Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu

Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu

Facebook Cătălin Moroşanu

„Şi eu am donat atunci. Cătălin, ştie toată lumea, ce face el e din suflet. Ştie toată România lucrul ăsta. N-aveai cum să te aştepţi la lucrul ăsta. E decizia omului, dacă nu poţi să-l scoţi de acolo. Eu am 20 de ani de când muncesc şi nu am o casă.

Omul s-a trezit cu casă şi ce a făcut? Îmi trebuie cal. A fost păcat pentru că toţi care au donat atunci au crezut că îi oferă o nouă şansă în viaţă unui om care părea destul de serios”, a spus Vlăduţ Simionescu, la AS.ro LIVE.

Cătălin Moroşanu, dezamăgit de călăreţul Sergiu

Cătălin Moroşanu a trăit o dezamăgire cruntă. A vrut să ajute pe cineva şi totul s-a dovedit a fi o mare păcăleală. Fostul luptător a dezvăluit în direct la AS.RO LIVE ce s-a ales de călăreţul Sergiu, cel care a fost ajutat de luptător cu o sumă imensă de bani.

„Călăreţul Sergiu”, pe numele său Sergiu Ciobotariu, a inspirat o ţară întreagă atunci când s-a dus la soţia lui la spital călare pe un cal. Partenera sa de viaţă era însărcinată. Impresionat a fost şi fostul luptător, Cătălin Moroşanu, care l-a ajutat enorm pe acesta. A reuşit ca timp de două săptămâni şi jumătate să strângă o importantă sumă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă. Călăreţul Sergiu a fost însă o adevărată dezamăgire prin comportamentul său.

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu dup-aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu la AS.RO LIVE.