Oficial | Pedri a semnat prelungirea contractului cu Barcelona. Clauză de reziliere de un miliard de euro

Publicat: 14.10.2021, 15:23.

Pedri a semnat prelungirea contractului cu Barcelona

Pedri a semnat prelungirea contractului cu Barcelona

Profimediaimages

Jucătorul de 18 ani avea contract cu gruparea blaugrana până în 2022 şi e cotat la 80 de milioane de euro. El este văzut printre fanii catalanilor urmaşul lui Andres Iniesta.

Pedri are o clauză de reziliere uriaşă la Barcelona

Jucătorul adus de la Las Palmas, în 2019, pentru 20 de milioane de euro, a avut evoluții remarcabile. Catalanii vor să se asigure că nu va putea fi cumpărat de nicio echipă și i-au „betonat” noul contract.

Jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că conducătorii Barcelonei i-au mărit clauza de reziliere lui Pedri de la 400 de milioane de euro la 1 miliard de euro!

Joan Laporta a reușit astfel o lovitură de imagine, prima după ce l-a pierdut pe Lionel Messi. În scurt timp ar putea să le mai dea o veste bună fanilor Barcelonei.

Este pe punctul de a-l convinge și pe Ansu Fati să nu plece de pe Camp Nou. Mai rămâne o țintă pentru președintele Barcelonei, semnarea unui nou contract și cu Gavi, noul star care a făcut pasul la naționala de seniori a Spaniei.

Cu datorii uriașe, catalanii își îndreaptă atenția asupra tinerilor. Prelungirea contractului lui Pedri este o confirmare a politicii care va fi impusă la Barcelona în următorii ani.