OFICIAL! Michel Espinosa a semnat cu Dinamo. Detaliile contractului

Publicat: 14.10.2021, 13:57.

Michel Espinosa a semnat cu Dinamo

Sursa: FC Dinamo București

Dinamo a mai reușit un transfer. Este vorba de mijlocașul Michel Espinosa, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Mijlocașul francez Michel Espinosa a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire până în 2023. Născut pe 15 Septembrie la Yaoundé, Michel Espinosa a evoluat ultima oară pentru Botev Plovdiv, în sezonul precedent din campionatul Bulgariei”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Mircea Rednic a anunțat, pe lângă MIchel Espinosa, că la Dinamo vor mai veni un atacant și un fundaș până la finalul săptămânii.

Până duminică încă doi jucători vor semna, un atacant, avem două posibilități, unul din Olanda și unul din Bulgaria. Avem discuții avansate cu un fundaș dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc„, a anunțat Mircea Rednic.

Cine este Michel Espinosa, noul transfer de la Dinamo

Michel Espinosa este născut în Camerun, dar are cetățenie franceză. El evoluează pe postul de mijlocaș central și la închidere. În prezent, el valorează 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Espinosa a juca ultima dată pentru bulgarii de la Botev Plovdiv, de la care s-a despărțit în iulie 2021. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Clermont Foot, Stade Lavallois, NK Istra sau AS Lyon-Duchere.