Motivele pentru care Gigi Becali nu mai vine la meciurile FCSB! Rolul avut de biserică în decizia luată de omul de afaceri

De Antena Sport
Publicat: 14.10.2021, 9:22
Actualizat: 14.10.2021, 9:23

Gigi Becali a renunțat să mai meargă pe stadion la meciurile celor de la FCSB. O prezență obișnuită, în trecut, finanțatorul roș-albaștrilor s-a schimbat radical, în ultima perioadă. Cel mai important rol în schimbarea la față a lui Becali l-a avut biserica.

George Becali a dezvăluit motivele pentru care nu mai merge la meciurile FCSB

Hepta

  • Gigi Becali a anunțat când va reveni la meciurile echipei sale
  • De ce nu mai merge Becali pe stadioane

Finanțatorul FCSB a anunțat că biserica l-a schimbat enorm. Becali a decis să iasă din viața publică și să lase echipa pe mâna lui Edi Iordănescu. Totodată, omul de afaceri a decis să nu mai meargă nici pe stadioane.

Nu pot merge dimineaţa la biserică, la Liturghie, şi seara să te duci la distracţie de fotbal. E o afacere pe care am făcut-o eu şi o continui.

Vreau altceva cu viaţa mea acum, am 64 de ani şi vreau altceva cu viaţa mea. Şi nu mai vreau să mă duc la fotbal„, a anunțat Becali la AntenaSport.

Gigi Becali construiește biserici

Încă de acum ani de zile, Gigi Becali s-a apucat de construit biserici. Pe lângă donațiile pe care le-a făcut, finanțatorul FCSB a construit și diverse locașuri de cult pentru credincioși. Becali a ridicat biserici în România, dar și în Africa.

Ultimul lăcaș de cult la care a contribuit Gigi Becali a fost în județul Teleorman. Finanțatorul FCSB a fost prezent la sfințirea bisericii Mănăstirii Pantocrator, pe pereții căreia tronează o pictură de mari dimensiuni cu el, soția, mama și cele 3 fete ale sale, lângă Iisus Hristos, Sf. Ioan Teologul și Sf. Maria Magdalena.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.