Mircea Rednic s-a pus bine cu ultraşii lui Dinamo şi l-a făcut praf pe Cosmin Contra. „Nu e dinamovist”

Publicat: 14.10.2021, 12:11.

Mircea Rednic s-a pus bine cu ultraşii lui Dinamo

Mircea Rednic s-a pus bine cu ultraşii lui Dinamo

Hepta

„Contra nu e dinamovist la felul în care s-a comportat ultima dată. Nu putem să spunem că e un dinamovist care acceptă jucători la salariile cu care au venit, care își cer banii.

Toți muncim, dar dacă chiar iubești un club, faci și tu sacrificii. Toți suntem nevinovați. Și salvatorul e nevinovat, și Iuda e nevinovat, toată lumea e nevinovată. Rednic e vinovat”, a spus Rednic, la conferinţa de presă.

Cosmin Contra, atacat de fanii lui Dinamo

Mircea Rednic a continuat astfel atacul lansat de ultraşii din „Ştefan cel Mare”. După ce a spus că Dinamo nu se poate salva doar cu ajutorul fanilor, suporterii i-au răspuns pe măsură tehnicianului.

„BA PUTEM, COSMINE! ȘI O VOM CÂȘTIGA! ȘTII DE CE? Pentru că noi am rămas alături de Dinamo, cu durerea aia în piept cu tot. Am rămas și am luptat, din răsputeri, pe toate fronturile posibile: Consilii de Administrație, AGA, Instanțe, stadioane, Internet, am luptat cu toată ființa, luni în șir!

Am alungat infractori, am păstrat jucători, am achitat salarii, taxe, rate la bănci, am redus din datorii și am păstrat intacte activele clubului. Dinamo este astăzi sub protecția legilor statului și joacă tot în Liga 1. I-am salvat istoria glorioasă de 74 de ani pe prima scenă a fotbalului românesc, neîntrerupt!

SUNTEM SINGURII CARE AM RĂMAS, CÂND TOȚI CEILALȚI AȚI FUGIT. Suntem singurii care ne-am bătut, în timp ce alții și-au dat cu părerea, au criticat, au descurajat, au atacat sau doar au tăcut și au privit. De ce așa la noi, nu știm”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Program DDB.