Mircea Rednic a anunțat transferuri noi la Dinamo: „Espinosa va semna astăzi! Mai vin doi până duminică!” Durata contractelor

Publicat: 14.10.2021, 11:13.

Mircea Rednic a anunțat noi transferuri la Dinamo

Pe lângă Michel Espinosa, Mircea Rednic a anunțat că la echipă vor mai veni un atacant și un fundaș. Toți jucătorii vor semna contracte până în iarnă, atunci când se va face o evaluare.

Astăzi Michel Espinosa va semna, e la club acum. Până duminică încă doi jucători vor semna, un atacant, avem două posibilități, unul din Olanda și unul din Bulgaria. 

Avem discuții avansate cu un fundaș dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc. Sper ca de luni să îl am în programul echipei, cam astea sunt noutățile, am văzut că tot apar nume. Ei nu au venit în probe. În situația actuală, am posibilitatea ca jucătorii să vină, să facă testul medical, să facă testul fizic. Nu vreau să comentez ce a fost înainte de mine, dar sunt probleme fizice și asta ne-o arată rezultatele la testul făcut. 

Dar treptat, încercăm să îi aducem măcar la 80% din posibilitățile fizice. E important să luăm puncte până în iarnă, atunci o să fie altceva. Cei transferați după ridicarea interdicției au opțiune în iarnă, cei aduși de mine au opțiune în iarnă, nu vrem să riscăm. Cine confirmă rămâne, cine nu, pleacă„, a spus Mircea Rednic într-o conferință de presă.