Lovitură pentru Gigi Becali! Peluza Nord nu mai merge la meciurile lui FCSB. Anunțul categoric al ultrașilor

Publicat: 14.10.2021, 16:34.

Peluza Nord nu mai merge la meciurile lui FCSB

Peluza Nord nu mai merge la meciurile lui FCSB

Captură ProTV

Suporterii celor de la FCSB au luat această decizie în semn de protest față de restricțiile impuse pe stadioane. Potrivit reglementărilor în vigoare, au acces la meciuri doar fanii vaccinați sau trecut prin boală.

Peluza Nord nu va mai merge la meciurile lui FCSB

Gheorghe Mustață, liderul galeriei lui FCSB, a transmis că ultimul meci la care va merge Peluza Nord este cel cu CS Mioveni, programat sâmbătă seară. Duelul va avea loc la Buzău pentru că echipa lui Edi Iordănescu a fost nevoită să mute de pe Arena Națională.

”Joi merg să vorbesc la club și mă voi sfătui cu Mihai Stoica și cu ceilalți. Pentru acest meci de la Buzău apucasem oricum să facem toate pregătirile, dar va fi ultimul meci la care mergem, în cazul în care vor rămâne aceleași restricții. Ne alăturăm celorlalte galerii.

Sunt vaccinat, dar nu putem accepta ca pe stadon să nu le fie permis accesul nevaccinaților. Testele sunt mult mai eficiente. Am prieteni vaccinați și sunt în spital, în stare gravă. Ne gândim la un demers către Ligă și Guvern, oricare ar fi premierul”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Peluza Nord nu este singura facțiune care protestează împotriva regulilor de acces pe stadioane. Ultrașii celor de la CSA Steaua, Rapid sau FC U Craiova au adoptat aceeași poziție.

FCSB, lovită de Covid-19

Protestul ultrașilor lui FCSB împotriva restricțiilor vine la scurt timp după ce clubul lui Gigi Becali a fost lovit de Covid-19. Nu mai puțin de șase jucători și staff-ul tehnic, în frunte cu Edi Iordănescu, a contactat SARS-Cov-2.

La antrenamentul de joi al celor de la FCSB au participat 18 jucători din lotul primei echipe, cărora li s-au alăturat câțiva juniori. Nu mai puțin de 10 jucători au lipsit de la antrenamentul de azi, accidentați sau cu COVID-19.

Pe lângă jucătorii încă suspecți de zilele trecute de COVID-19, încă doi s-au mai infectat. Este vorba despre Cristea și Oaidă. Pe lângă cei cu coronavirus, de la ședința de pregătire au mai lipsit și jucătorii accidentați, cinci la număr.