Laurențiu Reghecampf a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Anamaria Prodan după ce a anunțat că a depus actele de divorț! Răsturnare totală de situație

Foto

Publicat: 14.10.2021, 13:04.

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț de Anamaria Prodan. La scurt timp, Anamaria Prodan a făcut un anunț care răstoarnă totul. Vedeta a spus că a fost sunată de Laurențiu Regehcampf, iar acesta i-ar fi spus că o iubește.

Laurențiu Reghecampf a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Anamaria Prodan

Laurențiu este în perioada de pregătire, că vrea să devină campion. Nici noi n-am putut să mergem să vorbim cu Laur. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) e supărat că nu l-a văzut când a venit la București.

Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm”, a declarat Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, în pragul divorțului

Încercările disperate ale Anamariei Prodan, de a-și salva căsnicia, s-au încheiat. Laurențiu Reghecampf va avea un copil cu Corina Bilcon, cea despre care s-a tot spus, în acest an, că este amanta tehnicianului.

Reghe ar urma să devină, în premieră, tată de fată. Corina ar fi însărcinată și, din informațiile apropiaților, ar urma să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf. Nașul cuplului ar fi chiar patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru.

Lovitura este una uriașă pentru Anamaria Prodan, din moment ce Reghecampf s-ar afișa tot mai des cu Corina Bilcon. Cei doi nu se mai ascund, mai ales după ce acesta a făcut public anunțul că va divorța. Mai mult, Corina s-ar fi mutat deja în casa lui Reghe, din Craiova.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat divorţul

Anamaria Prodan a avut un nou mesaj pe reţelele de socializare, la doar câteva ore după ce spusese că şi-a angajat cei mai bună avocaţi şi că dacă va fi un proces, acesta va avea loc în Statele Unite.

Laurenţiu Reghecampf este tatăl copiilor mei şi este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ. Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălţime! Comentarii sau explicaţii nu există, pentru că el, reghe este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puţin. Dimpotrivă, Îl iubim mai mult. Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Satisfacţie nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii meu au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a fost mesajul impresarei, în miez de noapte, de pe Instagram.