Ianis Hagi, noul „rege” al naționalei României? Nicolae Dică, cuvinte mari la adresa starului lui Rangers: „Asta mi-a plăcut cel mai mult! M-a surprins plăcut!”

Publicat: 14.10.2021, 10:11.

Ianis Hagi

Ianis Hagi l-a impresionat pe Nicolae Dică

Profimedia

Ianis Hagi a reușit un gol magnific la Hamburg, cu Germania, după ce l-a umilit pe Rudiger. Hagi Junior a fost aproape de o execuție de excepție și în partida cu Armenia, din lovitură liberă. Mai mult, Ianis Hagi a făcut un efort uriaș și pe faza de apărare, lucru ce l-a încântat pe Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi.

Pot să spun doar că m-a surprins plăcut. Mi-a plăcut ceea ce a făcut pe faza defensivă, reacţia după pierderea mingii pe care a avut-o mereu şi ceea ce a încercat să facă pe faza defensivă. El a avut curaj si ia 1 contra 1. Asta mi-a plăcut foarte mult. În momentul când aceşti jucători tineri cresc şi arată aceste lucruri… eu cred că asta ar trebui să analizăm.

Dacă analizez un jucător, mă uit de câte ori a încercat să dribleze. Dacă a avut reacţie după ce a pierdut mingea. Ce a făcut defensiv, cum a venit, cum a închis, adică să analizezi totul”, a spus Nicolae Dică la telekomsport.ro.

Reacţia lui Ianis Hagi, după golul fabulos marcat la Hamburg

Ianis Hagi i-a redus la tăcere pe nemți la ei acasă! În minutul 9 al confruntării de la Hamburg, starul lui Rangers a deschis scorul după o fază superbă în care a amintit de tatăl său. Chiar dacă a dat cel mai frumos gol al meciului, Ianis Hagi s-a arătat dezamăgit că România pleacă fără niciun punct de la Hamburg.

(n.r – E cel mai frumos gol din carieră?) Nici vreau să mă gândesc la chestia asta pentru că plecăm de aici fără niciun punct. Obiectivul nostru era să luăm cel puțin un punct. 

Suntem o generație nouă, cu jucători tineri, care își fac debutul. Grupul acesta devine mai puternic. Să stăm acum să zicem că am pierdut doar cu 1-0 și 2-1 contra Germaniei, că e mai bine, putem, dar depindem de calificări. Cred că acolo se ține cont. Noi avem foame de rezultate și cred că s-a văzut. Chiar dacă suntem jucători cu multă tehnică, avem și fața aceea de ne apăra, să scoatem un rezultat pozitiv în deplasare„, a spus Ianis Hagi după Germania – România 2-1.