Gigi Becali a dezvăluit când poate ajunge Edi Iordănescu selecţionerul României! „E alegerea lui”

Publicat: 14.10.2021, 10:27.

Gigi Becali a dezvăluit când poate ajunge Edi Iordănescu selecţionerul României! "E alegerea lui"

Gigi Becali a dezvăluit când poate ajunge Edi Iordănescu selecţionerul României! “E alegerea lui”

Hepta

Edi ar fi pe lista Federaţiei după ce Mirel Rădoi a anunţat că nu va continua la cârma naţionalei după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein, chiar dacă ajungem la la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

„Nu ştiu, tată! Habar n-am, nu mă interesează pe mine. Edi are un contract 7-8 luni. Dup-aia, vrea să continue cu noi, bine, nu vrea, aia e. E alegerea lui. Oamenii îşi pot alege drumul”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! Discurs uluitor

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Răzvan Burleanu trebuie să îi caute înlocuitor lui Rădoi, tehnicianul care va mai sta doar două partide pe banca naţionalei.

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Rădoi după România – Armenia 1-0.

Variantele de înlocuitori pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a șocat pe toată lumea in momentul în care și-a anunțat demisia. Gică Hagi și Cosmin Olăroiu sunt principalele variante pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. Din câte se pare, o altă variantă, luată în calcul de FRF, ar fi și contactarea lui Victor Pițurcă. O soluție la îndemână pentru Federație ar fi și Adrian Mutu.

E greu de crezut însă că șefii fotbalului vor risca cu „Briliantul”. Din informațiile AS.ro, se va merge pe mâna unui tehnician cu experiență pentru a forța calificarea la Mondialul din Qatar, care se va juca în 2022.