Cutremur la Dinamo! Procesul care poate duce clubul pe marginea prăpastiei! Ce riscă echipa din Ştefan cel Mare

Publicat: 14.10.2021, 9:17.

Cutremur la Dinamo!

Cutremur la Dinamo!

Hepta

Pentru Dinamo, urmează un nou proces la TAS după ce sindicatul mondial al fotbaliştilor a ales să facă recurs pentru a-l apăra pe Isma Lopez, jucătorul care cere clubului 350.000 de euro. Dacă va pierde procesul, Dinamo va rămâne din nou fără dreptul de a transfera jucători, susţine gsp.ro.

Dinamo riscă o nouă interdicţie la transferuri

Astfel, Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan trebuie să se grăbească cu transferurile din această perioadă. Dinamo primise şi în vară radicala sancţiune după litigiul avut cu Isma Lopez, care cerea suma de 350.000 de euro pentru întreaga perioadă din contractul semnat cu gruparea din „Ştefan cel Mare”.

Spaniolul a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, iar clubul a avut surpriza ca TAS să ridice interdicţia la transferuri. Totuşi, FIFPRO, sindicatul mondial al jucătorilor, nu renunţă şi a pregătit un dosar de recurs după decizia luată de TAS. Sindicatul vrea să demonstreze că Dinamo nu şi-a respectat contractele avute şi cu alţi jucători, clubul fiind acuzat de rea-credinţă.

Un nou scandal la Dinamo! Dario Bonetti vrea să-i ia locul lui Mircea Rednic

Dinamo este implicată într-un nou scandal. Deşi a fost dat afară de la Dinamo, Dario Bonetti nu se împacă deloc cu această situaţie. Vrea să îi ia locul lui Mircea Rednic şi a dat în judecată echipa din Ştefan cel Mare.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, ştie ce a făcut italianul împotriva celor de la Dinamo. „Ne judecăm! Aparent, dumnealui urmărește să se întoarcă la Dinamo. Aparent! Va fi un dosar asociat care nu are nicio legătură cu planul de reorganizare, nu-l poate afecta în niciun fel. Ne-am asumat acest lucru, ne așteptam”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Dario Bonetti vrea să îi ia locul lui Mircea Rednic după ce a fost demis de la echipa din „Ștefan cel Mare”. Două luni a rezistat Dario Bonetti pe banca lui Dinamo, cu un bilanţ foarte prost. Două victorii și șase înfrângeri, cea cu FCSB, 0-6, fiind cea mai dură din istoria meciurilor cu marea rivală.

În cererea transmisă Tribunalului București, s-a scos în evidență faptul că fostul antrenor al lui Dinamo câștiga mult mai puțin în comparație cu Mircea Rednic, venit la un club aflat în insolvență.