Cosmin Contra, prima reacție după atacul lui Mircea Rednic! Cum a comentat ”Guriță” declarațiile ”Puriului”

EXCLUSIV

Noul antrenor de la Dinamo, Mircea Rednic a lansat un atac neașteptat la adresa lui Cosmin Contra. ”Puriul” îl consideră pe ”Guriță” unul dintre principalii vinovați pentru situația în care au ajuns ”câinii”.

Cosmin Contra

Cosmin Contra i-a răspuns lui Mircea Rednic

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Mircea Rednic l-a atacat pe Cosmin Contra
  • Răspunsul fostului antrenor de la Dinamo

Contra nu e dinamovist, la felul în care s-a comportat”, și-a început Rednic atacul. Contactat de AS.ro, Contra i-a răspuns extrem de elegant dorindu-i multă baftă.

Nu vreau să comentez. Am treburile mele aici. Să aibă multă baftă și putere de muncă”, a spus Contra la AS.ro.

Cosmin Contra o antrenează în prezent pe Al Ittihad și se află pe primul loc în Arabia Saudită.

Mircea Rednic, atac la Cosmin Contra

Mircea Rednic a lansat un atac dur la adresa lui Cosmin Contra, pe care nu îl consideră un dinamovist. „Puriul” e convins că „Guriţă” este printre cei vinovaţi pentru situaţia critică în care a ajuns clubul. Fostul selecţioner a lucrat cu „legiunea iberică” a lui Pablo Cortacero.

Contra nu e dinamovist, la felul în care s-a comportat ultima dată. Nu putem să spunem că e un dinamovist care acceptă jucători la salariile cu care au venit, care își cer banii.

Toți muncim, dar dacă chiar iubești un club, faci și tu sacrificii. Toți suntem nevinovați. Și salvatorul e nevinovat, și Iuda e nevinovat, toată lumea e nevinovată. Rednic e vinovat”, a spus Rednic într-o conferință de presă.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.