„Ce să fac, să mă propun singur?!” Mircea Rednic a așteptat degeaba un telefon de la FRF: „Deranjezi dacă spui ce crezi!”

De Antena Sport
Publicat: 14.10.2021, 16:00
Actualizat: 14.10.2021, 16:01

Mircea Rednic s-a plâns că nu a primit niciun telefon de la Federație pentru a i se propune postul de selecționer. Mirel Rădoi a anunțat că tocmai va pleca.

Mircea Rednic

Mircea Rednic este antrenorul lui Dinamo

Hepta

  • Mircea Rednic nu a fost căutat de FRF
  • Anunțul făcut de antrenorul lui Dinamo

Mircea Rednic spune că nu l-a căutat nimeni de la Federație pentru a-i propune postul de selecționer al României. Antrenorul de la Dinamo crede că deranjează prin declarațiile pe care le face.

Mircea Rednic a așteptat degeaba un telefon de la FRF

Mie nu mi s-a propus (n.r. – preluarea echipei naţionale). Ce să fac, să mă propun singur? În România deranjezi dacă spui ce crezi sau dacă îţi spui părerea. La mine, abia se aşteaptă o declaraţie pe care o fac şi apoi tot felul de comentarii. Dar sunt obişnuit. 

Trebuie să-l înţelegem şi pe Rădoi, că nu mai sunt jucătorii de pe vremea mea. E oltean, s-ar putea să se răzgândească. Poate la supărare… Dar chiar nu era momentul, pentru că erau două jocuri bune. Trebuia să o facă după ultimele două meciuri. Eu cred că vom termina pe locul 2, chiar dacă meciul cu Islanda nu o să fie uşor. Deja trebuie să ne pregătim pentru baraj”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! Discurs uluitor

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă, după România – Armenia 1-0.