Ce lovitură! Florin Răducioiu revine la Dinamo! Anunțul făcut de Mircea Rednic: „A acceptat!”

NEWS ALERT

De Antena Sport
Publicat: 14.10.2021, 10:46
Actualizat: 14.10.2021, 10:47

Mircea Rednic a anunțat o lovitură de proporții. Florin Răducioiu revine la Dinamo. Fostul mare atacant va avea o funcție de conducere.

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu revine la Dinamo

MMA / MMA2 via Hepta

  • Florin Răducioiu revine la Dinamo
  • Anunțul făcut de Mircea Rednic

După ce Ionel Dănciulescu a refuzat să revină lângă echipă. Mircea Rednic a reușit să îl convingă pe Florin Răducioiu să accepte oferta clubului care l-a lansat în fotbalul mare.

Am vorbit cu Răducioiu, în momentul ăsta eu îl doresc pe Răducioiu la echipă. M-am întâlnit cu el, rămâne ca domnul Mureșan să discute săptămâna asta. Am vorbit și cu Dănciulescu înainte, i-am înțeles situația, are și el dreptate.

Cel cu care am discutat și a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Vine director sportiv, manager, ce vrea el”, a anunțat Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Florin Răducioiu era pregătit pentru revenirea de senzaţie la Dinamo

Florin Răducioiu spunea,la începutul lunii, că nu ar refuza o ofertă de la Dinamo. „Aş mai putea să dau ceva echipei!”, era convins fostul mare internaţional. Produs al centrului de juniori de la Dinamo, Florin Răducoiu a mai lucrat ca director sportiv în sezonul 2006-2007.

Dinamo nu avea altă posibilitate decât să-l cheme pe Rednic. Ştie foarte bine clubul, poate să fie omul potrivit. Mă bucur ca nu au mai pierdut cu UTA. Acesta e un semnal foarte pozitiv, mă bucură. Îmi pare rău că nu au câştigat, au fost egalaţi dintr-o neatenţie. Le face bine această pauză, pentru a cunoaşte mai bine jucătorii, pentru a comunica mai mult cu ei, pentru a-i face să înţeleagă că orice meci e o finală.

Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experiență foarte scurtă. Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine”, spunea, la acel moment, Florin Răducioiu pentru telekomsport.ro.