”Artistul” Budescu nu e idolul celor doi fii ai săi. Cine sunt fotbaliștii din naționala României după care micuții sunt înnebuniți! Cadoul primit de la tatăl lor i-a adus în culmea fericirii

De Antena Sport
Publicat: 14.10.2021, 12:14
Actualizat: 14.10.2021, 12:15

Constantin Budescu se află în izolare, după ce a prezentat simptome de Covid-19. Chiar și așa, Budescu le-a făcut o surpriză uriașă celor doi copii ai săi.

Constantin Budescu

Constantin Budescu a revenit la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Constantin Budescu, cadou pentru cei doi copii ai săi
  • Care sunt jucătorii favoriți ai micuților

Patrick Nicolas Constantin (6 ani) și Matias Constantin (4 ani), cei doi copii au lui Constantin Budescu, au primit un cadou superb de la tatăl lor. ”Artistul” de la FCSB le-a oferit celor doi băieți tricouri cu favoriții lor din naționala României.

Cadoul lui Budescu pentru fii săi

Este vorba de cei doi români care fac senzație la Galatasaray, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

Cei doi fii ai lui Budescu au fost în culmea fericirii și s-au fotografiat imediat cu tricourile de la Galatasaray ale favoriților lor.

Sursa: Instagram Constantin Budescu

Constantin Budescu și Adrian Șut sunt suspecți de coronavirus

Cei doi fotbaliști au acuzat o răceală în ultimele zile, motiv pentru care au lipsit de la amicalul disputat sâmbătă împotriva Astrei, scor 2-0. Budescu și Șut au fost plasați în izolare.  Aceștia au fost testați pentru Covid-19, rezultatul a fost negativ, dar starea lor nu s-a îmbunătățit, motiv pentru care vor fi supuși unor noi teste zilele următoare.

În ultimul meci al celor de la FCSB, 1-0 cu Chindia Târgoviște, pe 1 octombrie, Adrian Șut a fost titular și a jucat o repriză, în timp ce Budescu, rezervă, a intrat de pe bancă. Acesta a înscris singurul gol al partidei, din penalty, în prelungirile partidei.

În acest sezon, Budescu are patru meciuri și un gol pentru FCSB, pe când  Șut, revenit lung după o lungă accidentare, a bifat și el tot patru apariții în acest sezon.