10 absenți de la FCSB! Situație critică pentru echipa lui Edi Iordănescu! Lista completă cu jucătorii prezenți la antrenament

Publicat: 14.10.2021, 14:54.

Edi Iordănescu, prima conferinţă de presă ca antrenor al lui FCSB

Probleme mari de lot pentru Edi Iordănescu

as.ro

Conducerea clubului a apelat la Eugen Nae, antrenor cu licență, pentru a ajuta la pregătirea următoarelor meciuri. Acesta îl va ajuta pe Mihai Pintilii. Cei doi se consultă non-stop cu Edi Iordănescu.

FCSB, lovită de COVID-19

La antrenamentul de astăzi al celor de la FCSB au participat 18 jucători din lotul primei echipe, cărora li s-au alăturat câțiva juniori. Nu mai puțin de 10 jucători au lipsit de la antrenamentul de azi, accidentați sau cu COVID-19.

Pe lângă jucătorii încă suspecți de zilele trecute de COVID-19, încă doi s-au mai infectat. Este vorba despre Cristea și Oaidă. Pe lângă cei cu coronavirus, de la ședința de pregătire au mai lipsit și jucătorii accidentați, cinci la număr.

Lotul prezent la antrenamentul celor de la FCSB

Portari: Târnovan, Vlad;
Fundași: Crețu, Miron, Haruț, Radunovic, Vinicius;
Mijlocași: Ov. Popescu, Perianu, Olaru, Musi, Cordea, Tănase, V. Gheorghe, I. Stoica;
Atacanți: Dumiter, Keșeru, Mamut.

*Jucătorilor enumerați mai sus li s-au alăturat și câțiva juniori

Accidentați: Panțîru, Coman, Oct. Popescu și Burlacu

COVID-19: Straton, Cristea, Șerban, Șut, Oaidă, Budescu

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.