Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu, furios pe organizatorii Cupei României. „Nu e posibil ca echipa campioană să nu fie cap de serie!” Ce explicații a avut pentru eșecul din Bănie

Publicat: 23.09.2021, 23:57.

Dan Petrescu, după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0

Hepta

„Tragerea la sorți a fost grea. Craiova și CFR… Celalte echipe au jucat cu formații din divizia C. Campioana României să nu fie cap de serie… Am venit cu jucătorii cu care am venit. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Toți au vrut, și-au dat viața. Am avut o zi să antrenez acest meci. Asta este situația la club acum.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu, furios pe organizatorii Cupei României

Avem o situație foarte grea. Avem 4 atacanți accidentați. Și așa cred că a fost un meci fără ocazii. Puteam să egalăm și să ducem meciul în prelungiri, cu puțin noroc. Dar a câștigat echipa mai bună și au meritat calificarea. Dacă la ei au intrat Ivan, Gustavo, Koljic și Nistor… Când ai așa jucători pe bancă e ușor să faci diferența.

În primul rând trebuie să-i aducem pe listă (n.r.- jucătorii care au jucat astăzi). Mi-a plăcut Ștefan, a jucat foarte bine azi. A avut curaj și a avut adversari grei. Nu e ușor nici pentru Tahiri. De-abia a venit la echipă, a dat tot și astăzi și la antrenamente. Din punct de vedere al efortului nu am să-i reproșez.

La UTA nu știu dacă câștigă cineva, ei joacă în 12. Echipa este mai bună decât anul trecut. Ei au odihnit toți jucătorii pentru meciul cu noi.

A fost ceva care nu-mi place în țara asta. Am făcut numai bine acestei țări. Am fost un jucător bun și sunt un antrenor respectat. Mi-am făcut treaba și nu am supărat pe nimeni. Sunt niște scandări de neînțeles. La Cluj nu o să vedeți așa ceva. Eu sunt educat, am fost și la Londra. Dacă ei consideră că e bine să procedeze așa, foarte bine, dar cu cred că e bine”, a spus Dan Petrescu, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a eliminat-o pe campioana CFR Cluj în 16-imile de finală ale Cupei României, impunându-se cu scorul de 1-0 în meciul disputat, joi seară, la Craiova. Golul a fost marcat de Houri, în minutul 63.

Celelalte echipe calificate în optimi sunt FC Voluntari, Minaur Baia Mare (L3), U Craiova 1948, FC Rapid 1923, FC Argeş, FC Buzău (L2), Dunărea Călăraşi (L2), Chindia Târgovişte, Politehnica Timişoara (L2), Gaz Metan Mediaş, Hermannstadt (L2), Sepsi, FCSB, ACSO Filiaşi (L3) şi Dinamo.