Laurenţiu Reghecampf s-a dezlănţuit după CFR – Universiteatea Craiova: „Trebuie să ne bucurăm”. Anunţ după ce a eliminat campioana

Laurenţiu Reghecampf era în culmea fericirii după ce echipa lui a eliminat-o pe CFR Cluj şi s-a calificat în optimile Cupei României. Reghe l-a lăudat pe autorul golului, Lyes Houri, şi le-a dat liber la distracţie jucătorilor după această victorie.

Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf

Hepta

  • Laurenţiu Reghecampf s-a dezlănţuit
  • Anunţul momentului după eliminarea campioanei

Laurenţiu Reghecampf s-a dezlănţuit după ce Universitatea Craiova – CFR s-a terminat cu calificarea oltenilor în optimi. Reghe şi-a lăudat echipa şi spune că echipa lui a câştigat pe merit, după ce jucase bine şi în meciul de campionat, când a pierdut.

Laurenţiu Reghecampf s-a dezlănţuit

Laurenţiu Reghecampf l-a lăudat pe Lyes Houri pentru golul marcat şi a spus că jucătorii pot să se bucure după această victorie, după ce în campionat oltenii au pierdut în faţa CFR-ului. „Dacă facem o analiză după cele două meciuri, echipa noastră a jucat bine. Avem calitate, avem jucători care pot ieşi uşor din pressing-ul celor de la CFR. Sunt mulţumit că am avansat în Cupa României. Trebuie să ne bucurăm. Meciurile cu CFR sunt dificile, au disciplină, sunt puternici.

Am răbdare cu jucătorii care revin după o perioadă lungă de accidentare, care au nevoie de susţinerea noastră. Mereu v-am spus că pentru mine e important lotul. Houri vine după două jocuri foarte bune. Mă bucur că a marcat, are calitate şi e periculos la finalizare”, a spus Reghecampf, la finalul meciului, conform telekomsport.ro.

Lyes Houri, fermecat de fanii olteni

Lyes Houri era extrem de mulţumit după ce a marcat golul care i-a calificat pe olteni în optimile Cupei României, în dauna campioanei CFR Cluj. „A fost foarte bine pentru că am înscris primul gol. E mereu bine când dai gol în faţa fanilor tăi. O să încerc din nou pentru că mă simt foarte bine după un astfel de gol. Coechipierii, staff-ul, toată lumea m-a primit bine. E mereu bine când eşti primit atât de bine. Mereu trebuie să ne batem la titlu, dar în primul rând trebuie să ajungem în play-off”, a spus Houri la finalul partidei.