Dinamo nu a avut nicio şansă la Paris! Înfrângere ruşinoasă în faţa celor de la PSG. Nu au avut nicio şansă

Publicat: 23.09.2021, 23:14.

Sursa Captura Digi Sport

PSG – Dinamo a fost un adevărat galop de sănătate pentru francezi. Deşi au jucat entuziasmant în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor cu Kielce, pe care au învins-o cu 32-29, dinamoviştii nu au făcut faţă francezilor.

Înfrângere ruşinoasă pentru Dinamo

Încă de la pauză, dulăii au pierdut meciul. A fost o diferenţă de 10 goluri pentru cei de la PSG după primele 30 de minute, 21-11.  S-a simţit mai ales lipsa antrenorului principal şi nu numai. Din păcate, delegaţia echipei din România a plecat spre Paris fără patru dintre membri, antrenorul principal şi trei jucători. Xavi Pascual şi Humet, Racoțea și Shebib sunt suspecți de COVID-19, astfel că au rămas la București.

Fără cei 4 Dinamo a fost victimă sigură în faţa vedelor de la PSG. Hansen sau Kristopans au făcut legea pe parchet încă din prima repriză, pe care Dinamo a pierdut-o categoric. Nici în repriza a doua dulăii nu au reuşit mare lucru. S-a terminat 41-30 pentru cei de la PSG care nu le-au dat nicio şansă dulăilor din România.

Fosta adversară a câinilor, Kielce, şi-a revenit. A reuşit să o bată pe Vesprem acasă, 32-29, exact acelaşi scor cu care au pierdut săptămâna trecută în România, în faţa celor de la Dinamo.