Mircea Lucescu s-a operat în Ucraina! Ce probleme de sănătate are tehnicianul român

Din articol

Antrenorul lui Dinamo Kiev nu a putu fi pe bancă la ultima partidă.

Fără Mircea Lucescu pe bancă, absent din cauza unor probleme medicale, Dinamo Kiev s-a impus cu 4-0 în etapa inaugurală a campionatului Ucrainean și caută să-și păstreze tilul pe care a reușit să-l cucerească în sezonul precedent. Asistentul Emil Caras a explicat la conferință absența tehnicianului:

“Mister a răcit, are și febră. Medicul ne-a zis că, foarte probabil, e din cauza schimbării de temperatură. El a hotărât să nu-l lase lângă echipă, pentru a-i proteja corzile vocale”. Antrenorul care a împlinit 76 de ani pe 29 iulie urma să meargă cu Dinamo la Istanbul, pentru amicalul de astăzi cu Fenerbahce, a rămas la Kiev.

Presa din Ucraina a dezvăluit că românul a suferit o intervenție chirurgicală, dar se simte bine și este în afara oricărui pericol, iar tot aceștia spun că tehnicianul ar putea fi pe bancă la meciul următor din campionat, contra celor del a Zorya Lugansk.

“După partida cu Veres, Lucescu a fost la spital pentru un control mai detaliat. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar operația a reușit. După refacere, tehnicianul va putea relua imediat antrenamentele cu Dinamo”.

Are stent la inimă

 

Mircea Lucescu a mai avut probleme de sănătate în trecut, ceva mai dificile față de cele de acum, iar după o operație la inimă, acestuia i s-a pus și un stent pentru a-l ajuta. Antrenorul face controale dese, pentru a nu mai avea probleme și a se asigura că totul este în regulă după intervenția chirugicală.

  • Mircea Lucescu s-a operat în Ucraina! Ce probleme de sănătate are tehnicianul român