Jocurile Olimpice 2020 | Imagini uriaşe de la Tokyo! Larisa Iordache e gata să scrie istorie în finala de la bârnă

VIDEO

De Antena Sport
Publicat: 31.07.2021, 14:06
Actualizat: 31.07.2021, 14:06

Larisa Iordache trage cu dinţii de visul său de a câştiga o medalie olimpică la Tokyo. Marea noastră campioană trage din greu la antrenamente pentru a fi în cea mai bună formă la finala de pe 3 august.

Larisa Iordache va evolua în finala olimpică de la bârnă

Profimedia

  • Larisa Iordache trage din greu pentru o medalie
  • Finala la bârnă va fi pe 3 august

Ea a resimţit dureri la aterizare şi a izbucnit în plâns. Problemele au apărut chiar la glezna la care i-a tot dat bătăi de cap. Din cauza durerilor, Larisa a şi fost nevoită să se retragă din proba de individual compus. Diagnosticul a fost entorsă la metatarsiene (piciorul stâng). Larisa strânge din dinţi şi trage tare la antrenamente pentru a lupta pentru o medalie olimpică.

Team Romania JO Tokyo 2020. Larisa Iordache se antrenează acum la Tokyo. Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru visul său! Antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan sunt lângă ea și mulțumesc colectivului medical al COSR pentru ajutor: doctorilor Vasile Oșean, Diana Torje, Dan Tanase, lui Iustin Răduțu, asistent și kinetoterapeutului Mircea Nuțescu„, a fost mesajul postat de COSR, care însoţeşte şi un video cu gimnasta în timp ce se antrenează.

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache, mesaj emoţionant. „Sper din suflet să fim fericiţi!”

Larisa Iordache a transmis un mesaj fanilor înaintea finalei de la bârnă de la Jocurile Olimpice 2020, care va avea loc pe 3 august. Ea a confirmat că va intra în concurs în ciuda accidentării din calificări.

”Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă”, a transmis Larisa Iordache, într-un mesaj video publicat de Federaţia Română de Gimnastică.