Claudiu Keşeru, gol fabulos de la 60 de metri. Execuţie extraterestră pentru echipa a doua a celor de la Ludogorets

VIDEO

Claudiu Keşeru a reuşit un gol fabulos pentru echipa a doua a celor de la Ludogorets, în victoria cu 4-1 în faţa celor de la Etar Veliko Târnovo.

Claudiu Keșeru

Abaca Press / AA/ABACA

Claudiu Keșeru își dorește să rămână la Ludogoreț

  • Claudiu Keşeru, gol fabulos de la 60 de metri
  • Execuţie fabuloasă a lui Claudiu Keşeru

Claudiu Keşeru a jucat pentru echipa a doua a celor de la Ludogorets şi a reuşit un gol fabulos de la 60 de metri. Keşeru a fost titular şi a marcat ultimul gol al meciului, cu o execuţie uluitoare.

Video aici cu execuţia fabuloasă a lui Claudiu Keşeru

[embedded content]

Claudiu Keşeru nu ia în calcul să se lase de fotbal

Ajuns la 34 de ani, Claudiu Keşeru nu ia în calcul să se lase de fotbal. Din contră, e ca vinul, spune el. Odată cu vârsta, internaţionalul român devine tot mai bun!

Keşeru vrea să mai joace fotbal până la 37 de ani, cel puţin. În ultimul sezon a înscris 18 goluri în campionatul Bulgariei şi a făcut-o pe Ludogoreţ campioană pentru a 10-a oară la rând.

Claudiu Keşeru nu ia în calcul să se lase de fotbal. „Mă simt foarte bine”

Mi-am propus să mai joc trei ani, dacă îi pot duce. Nu sunt încă pregătit să mă opresc. Mă simt foarte bine, parametrii fizici la antrenamente sunt peste ceea ce am fost până acum. Încerc să am grijă mult mai mult şi văd că dă rezultate. Asta mă bucură„, a declarat Claudiu Keşeru în exclusivitate pentru AS.ro.

Keşeru este de 6 ani la Ludogoreţ şi nu ia în calcul să mai revină în ţară. Se descurcă de minune în Bulgaria şi a marcat de 113 ori în competiţia internă! „Sunt oameni care mă respectă aici şi nu văd un motiv întemeiat pentru a pleca. E un proiect frumos, sunt implicat de mult timp şi m-aş bucura să rămân şi să reuşim să ne calificăm iar în UEFA Champions League„, a precizat atacantul lui Ludogoreţ.

Claudiu Keşeru a câştigat două titluri şi cu FCSB. De când a plecat, roş-albaştrii nu au mai pus mâna pe trofeu.

Îmi doresc ca FCSB să se bată iar la titlu. Să sperăm că, în noul sezon din Liga 1, va fi o competiţie la fel de placută şi entuziasmantă„, a transmis Keşeru.