S-a aflat cand ar putea fi externat Christian Eriksen. Solicitarea speciala facuta de danez pe patul de spital

Christian Eriksen, 29 de ani, este tot mai aproape de a parasi spitalul  “Rgshospitalet”din Copenhaga. 

Conform jurnalistilor de la Gazzetta dello Sport, mijlocasul danez ar putea fi externat miercuri, 16 iunie. Totusi, Eriksen mai are de asteptat pana cand va primi un diagnostic exact.

Fotbalistul i-a cerut bucatarului echipei nationale a Danemarcei sa ii aduca o pizza. “Mesaj livrat lui Chef Per Thostesen, care a livrat direct la etajul 13 al spitalului o pizza pregătita entru aceasta ocazie. Apetitul nu lipseste, un semn bun in privinta starii de sanatate a lui Eriksen”, a notat sursa citata.

Meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020, a fost intrerupt in minutul 42 după ce mijlocasul Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator. Dupa 18 minute de resuscitare, jucatorul a fost scos de pe teren cu targa si transportat la spital. Partida a fost reluata dupa cateva ore si s-a incheiat cu victoria finlandezilor, scor 1-0.

Următorul meci pe care Danemarca il va disputa la Euro 2020, in cadrul Grupei B, va avea loc joi, de la ora 19:00, impotriva Belgiei. Partida poate fi urmarita in direct pe Pro TV si VOYO.