Gică Popescu, mesaj categoric după ce şefii de la FRF l-au trimis la tribuna a doua la Euro 2020: „Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat!”

Gică Popescu, mesaj categoric după ce şefii de la FRF l-au trimis la tribuna a doua la Euro 2020. “Baciul” nu este supărat şi vede partea plină a paharului.

popescu

Gică Popescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Gică Popescu, mesaj categoric după ce şefii de la FRF l-au trimis la tribuna a doua la Euro 2020
  • Ce a transmis „Baciul”

Gică Popescu, mesaj categoric după ce şefii de la FRF l-au trimis la tribuna a doua la Euro 2020. Fostul lider al „Generaţiei de Aur” nu este supărat şi spune că s-a simţit foarte bine alături de suporterii naţionalei.

Gică Popescu, mesaj categoric după ce şefii de la FRF l-au trimis la tribuna a doua la Euro 2020

„Vad ca sunt foarte multe discuții în jurul faptului ca noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua.

A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal. Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro.

Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94, voi și noi, am umplut țara de bucurie!
Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana!

Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat”, a transmis „Baciul”, pe Facebook.

Citește și:

Reacția FRF după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională

Mihai Stoichită, directorul tehnic de la FRF, susţine că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii.

„FRF a primit o cotă de bilete pe care a trebuit să o repartizeze, eu am vrut să-mi cumpăr bilete și nu am putut, mai mult nu știu. Colegi de-ai mei din Federație nu au fost participanți la meci, pentru că nu au prins bilete. Nu știu cine a mai fost acolo, dar ei au putut fi invitați de UEFA. Eu am stat într-o parte și am văzut cum a văzut Gică și ceilalți, dacă nu am primit bilete pentru asta, ce era să facem”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.