Transferuri pe bandă rulantă pentru Marius Şumudică. Un atacant a semnat cu CFR Cluj

De Antena Sport
Publicat: 11.06.2021, 18:25
Actualizat: 11.06.2021, 18:25

CFR Cluj a făcut transferul cu numărul 5 de la venirea lui Marius Şumudică la echipă.

Daniel Paraschiv a semnat cu CFR Cluj

Facebook CFR Cluj

  • CFR Cluj, un nou transfer
  • Anunţul făcut de campioană

CFR Cluj a transferat un atacant. CFR Cluj a anunţat transferul cu numărul 5 din această vară. Campioana l-a transferat pe atacantul Daniel Paraschiv.

Născut la Braşov, Paraschiv (22 de ani) a evoluat în sezonul recent încheiat pentru formaţia Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fiind unul dintre principalii marcatori din Liga a 2-a, cu 11 goluri în 27 de partide, în toate competiţiile.

CFR Cluj a transferat un atacant

Îi urăm bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul vişiniu!„, a transmis CFR Cluj.

CFR Cluj, 5 transferuri pentru Marius Şumudică

Înainte de venirea Daniel Paraschiv, CFR l-a luat pe Denis Rusu şi a oficializat transferul lui Anas Tahiri (26 de ani). Ardelenii mai făcuseră alte două mutări, Rachid Bouhenna și Johnatan Rodriguez.

Tahiri a ajuns gratis în Gruia, la finalul contractului cu RKC Waalwijk, echipă pentru care a jucat în ultimii trei ani. Înainte de perioada din Olanda, el a jucat doar în Belgia, pentru echipe precum JMG Lier şi Lierse.

Marius Şumudică a povestit prima întâlnire pe care a avut-o cu patronul Neluţu Varga şi a lăudat transferul lui Anas Tahiri la CFR Cluj. „Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut!

Știam că Besiktas a vrut să plătească pentru el o sumă de bani acum 2 ani, în 2019, și nu s-au înțeles cu echipa din Olanda să îl aducă. Uite că Marian Copilu (n.r. – președintele echipei) a reușit să îl aducă!”, a declarat Marius Şumudică.