Stancu, tot mai departe de FCSB! ”Discuțiile sunt avansate!” Anunțul făcut în Turcia: ”Ne dorim să lucrăm cu el!”

Bogdan Stancu pare un vis frumos pentru Gigi Becali. Atacantul pare tot mai departe de FCSB. Presa din Turcia a anunțat că românul este cu un pas în curtea celor de la Kocaelispor. Antrenorul turcilor a confirmat discuțiile cu ”Motanul”.

Bogdan Stancu, în timpul unui meci din Turcia

Bogdan Stancu este dorit de dorit în Turcia

Profimedia

  • Bogdan Stancu este dorit de FCSB
  • Atacantul român ar putea continua în Turcia

Stancu, tot mai departe de FCSB! Tehnicianul celor de la Kocaelispor a dezvăluit, în presa din Turcia, că echipa pe care o pregătește negociează cu Bogdan Stancu.

Stancu trebuie să accepte condițiile noastre. Discuțiile sunt avansate, mai sunt câteva lucruri minore de pus la punct. Dacă vom reuși să ne înțelegem asupra lor, totul va fi ok”, a spus Mustafa Reșit Akcay, conform Hurriyet.

Stancu, tot mai departe de FCSB

Antrenorul celor de la Kocaelispor a explicat de ce Stancu este prioritate pentru ei. Nou promovata în prima Ligă din Turcia are nevoie de jucători cu experiență.

Am discutat despre Stancu. Ne dorim să lucrăm cu Stancu. Dacă o să ne înțelegem la bani o să încercăm să-l aducem la Kocaelispor. Este un jucător important. Este un jucător care a evoluat constant în prima ligă.

Trebuie să aducem câțiva jucători de primă ligă, pentru că adversarii noștri fac transferuri foarte bune. Nu trebuie să rămânem în spatele lor. Suntem interesați de Stancu”, a declarat Mustafa Reşit Akcay, antrenorul celor de la Kocaelispor, în presa din Turcia.

  • 33 de ani are Bogdan Stancu, fiind cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com. Atacantul a evoluat în Turcia, în ultimii ani.

Bogdan Stancu, dorit de FCSB

Gigi Becali îl așteaptă pe Bogdan Stancu la FCSB. Patronul roș-albaștrilor este dispus să stea după atacant până pe 15 iunie.

Cu Bogdan Stancu vedem după 15, acum nu știu nimic”, a declarat Gigi Becali la AS.ro

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.