„M-a cerut de două ori!” O celebră cântăreaţă din România a cedat şi se căsătoreşte după 10 ani de relaţie: „Eu sunt mai vulcanică!” Naş va fi un celebru milionar

Emilia Ghinescu şi Sebastian Albăstroiu se căsătoresc. Anunţul a fost făcut chiar de artistă.

Emilia Ghinescu se căsătoreşte

Instagram Emilia Ghinescu

  • Emilia Ghinescu se căsătoreşte
  • Anunţul a fost făcut de artistă

Emilia Ghinescu se căsătoreşte. Cunoscuta interpretă de muzică populară a anunţat că se căsătoreşte după 10 ani de relaţie. Artista va avea naşi celebri: Nicoleta şi Ioan Niculae.

Emilia Ghinescu, una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică de petrecere din România, a anunţat că se căsătoreşte cu iubitul său, cu care are o relaţie de 10 ani. Patronul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae, şi soţia sa, Nicoleta, vor fi naşi.

Emilia Ghinescu se căsătoreşte

Noi nu avem nici cununia civilă. Nu știe nimeni asta. M-a cerut de 2 ori, am două inele și îl aștept pe al treilea. Aș vrea în luna de miere să merg undeva cu apă, gen Maldive, Bali”, a spus Emilia Ghinescu, conform Spynews.

Artista a dat detalii despre data marelui eveniment.

În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele și familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare. Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă, ci să avem un bufet suedez”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu şi iubitul său, Sebastian Albăstroiu au avut o relaţie tumultoasă

Cei din jur au pus la îndoială relaţia celor doi, mai ales că bărbatul e mai tânăr şi a avut un trecut „neliniştit”. Bărbatul era un burlac tânăr și ”neliniștit” când a cunoscut-o pe artistă, iar ea era o femeie divorțată, cu doi copii, care își dorea stabilitate.

Noi n-am pus niciodată preț pe vorbele celor din jurul nostru. Probabil au spus lucrurile astea cunoscându-mă pe mine, că eu sunt o fire foarte vulcanică. Nu sunt genul acela de fată care să lase de la ea. (…) El m-a înțeles și am încercat să diminuăm acest aspect al meu și să mergem mai departe. Întotdeauna el lasă de la el. El venea dintr-un alt mediu. Mai mult stătuse prin cluburi decât acasă. Avusese mai multe prietene. Era necăsătorit, nu avea copii. Eu aveam doi copii, eram o femeie care fusese măritată, voiam familie, stabilitate …Eram total diferiți”, a explicat Emilia Ghinescu la Antena Stars.