Gigi Becali visează la un transfer stelar! „Perla” de la FCSB care poate doborî toate recordurile: „Dacă îl aveam acum pe Hagi, îl vindeam cu 200 de milioane de euro! Poate fi ca el, deși e mai greu”

EXCLUSIV

Gigi Becali a recunoscut că și-ar fi dorit să-l aibă în echipă pe fotbalistul Gică Hagi. Patronul roș-albaștrilor crede că ar fi putut să-l tranforme într-unul dintre cei mai scumpi fotbaliști din toate timpurile.

Gigi Becali, impresionat de Gică Hagi

Gigi Becali visează la un transfer stelar al lui Octavian Popescu

Hepta

  • Gigi Becali visează la un transfer stelar
  • Octavian Popescu, comparat cu Gică Hagi

Gigi Becali visează la un transfer stelar al lui Octavian Popescu. Patronul FCSB îl compară pe puștiul de la FCSB cu Gică Hagi. Becali a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru Popescu. Speră să îl vândă pe bani mulți.

Gigi Becali visează la un transfer stelar al lui Octavian Popescu

„Noi dacă-l aveam acum pe Hagi, eu ceream 200 de milioane pe el. La ora asta, Hagi era 200 de milioane. Dacă-l aveam pe Hagi, eu cu atât îl vindeam. Pentru că atât face, 200, cine vrea să-l ia, dă.

Toată lumea spune că nu am mai avut ca el de mulți ani (n.r. – ca Octavian Popescu). Poate fi ca Hagi, poate să-l depășească, deși e mai greu să-l depășească. El e alt stil”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Becali e conștient că îi poate crește lui Octavian Popescu dacă FCSB câștigă titlul și ajunge în grupele UEFA Champions League. Sau dacă „comoara” sa de la FCSB joacă la națională și are rezultate.

Noi nu am mai avut jucător ca el. Dacă nu am mai avut ca el aștept să văd. Europa League, Champions League, echipa națională. Dacă are valoare dă goluri, eu risc. Dacă nu are valoare pot să iau 13 milioane, un milion”, a mai spus Gigi Becali, care visează la un transfer stelar al lui Octavian Popescu.

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu

Gigi Becali a anunţat pentru AS.ro că a refuzat o ofertă pentru Octavian Popescu.

Am avut ofertă de 13 milioane. Nu știu dacă de la Juventus, întrebați-l pe Giovanni. Am zis că nu-l dau. Ei au insistat să le zic un preț. Am zis 40 de milioane de euro. Dacă dați atât vi-l dau. Atât am cerut.

Eu le-am zis că nu e de vânzare și ei au insistat. Poate cer 50, poate cer 70, poate cer 100. Eu atâta cer. Acum deranjez că cer bani pe jucători. Supăr pe cineva? E marfa mea. Cer cât vreau„, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport.