Gică Hagi a spus cine e starul din fotbalul mondial care seamănă cu el: „Mi se pare că are ceva din mine”

Gică Hagi a spus că Lionel Messi este jucătorul care se aseamănă cel mai mult la stil cu el. Hagi i-a caracterizat şi pe Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo, două dintre starurile care se vor luprta la EURO 2020. Hagi crede că Lionel Messi este jucătorul din fotbalul modern care se aseamănă cel mai mult cu el. “Nu poţi să ajungi să fii cel mai bun dacă nu ai un joc colectiv foarte bun. Trebuie să îi faci să joace foarte bine împreună. Mbappe e atacantul nouă fals, cum era Pele. Joacă în bandă, joacă decar, tot ce vrei. E complet, pentru mine seamănă foarte mult cu Pele, iar Ronaldo cu Di Stefano. În America de Sud, Messi mi se pare că are ceva din mine“, a spus Hagi pentru sport.ro. Gică Hagi a făcut o caracterizare şi echipelor de la EURO 2020. “Cea mai mare problemă a Angliei este ca joacă foarte mult fotbal tot anul, joacă din trei în trei zile, ei încep foarte bine, dar nu termină bine. Au avut naţionale foarte bune în ultimii ani, acum cred că au învăţat lecţia. Portugalia înseamnă Cristiano Ronaldo. Când ai un jucător ca el sau ca Messi, automat echipa câştigă trofeu, nu jucător, dar e bine să ai jucători care pot face diferenţa în orice moment“, a mai spus Hagi.

Gică Hagi a spus că Lionel Messi este jucătorul care se aseamănă cel mai mult la stil cu el. Hagi i-a caracterizat şi pe Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo, două dintre starurile care se vor luprta la EURO 2020.

Hagi crede că Lionel Messi este jucătorul din fotbalul modern care se aseamănă cel mai mult cu el.

Nu poţi să ajungi să fii cel mai bun dacă nu ai un joc colectiv foarte bun. Trebuie să îi faci să joace foarte bine împreună. Mbappe e atacantul nouă fals, cum era Pele. Joacă în bandă, joacă decar, tot ce vrei. E complet, pentru mine seamănă foarte mult cu Pele, iar Ronaldo cu Di Stefano. În America de Sud, Messi mi se pare că are ceva din mine„, a spus Hagi pentru sport.ro.

Gică Hagi a făcut o caracterizare şi echipelor de la EURO 2020.

Cea mai mare problemă a Angliei este ca joacă foarte mult fotbal tot anul, joacă din trei în trei zile, ei încep foarte bine, dar nu termină bine. Au avut naţionale foarte bune în ultimii ani, acum cred că au învăţat lecţia. Portugalia înseamnă Cristiano Ronaldo. Când ai un jucător ca el sau ca Messi, automat echipa câştigă trofeu, nu jucător, dar e bine să ai jucători care pot face diferenţa în orice moment„, a mai spus Hagi.