FCSB îl aduce pe Lăcătuș… de la Dinamo! Gigi Becali, lovitură pentru rivali

Gigi Becali și-a fixat un obiectiv din a aduce cei mai valoroși tineri jucători la Academia FCSB! Finanțatorul roș-albaștrilor le-a dat o lovitură rivalilor de la Dinamo și a adus la echipa sa unul dintre cei mai talentați juniori ai ”câinilor”.

Gigi Becali la o conferință de presă

Gigi Becali aduce un junior de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Pe cine a pus ochii Gigi Becali
  • Cât va plăti finanțatorul de la FCSB

FCSB îl aduce pe Lăcătuș. Este vorba despre Mario Lăcătuș. Un junior U17, născut în 2004. Becali va plăti în schimbul său 50.000 de euro. O sumă destul de mare pentru un junior.

Este tipul de mijlocaș total, face ambele faze, și de atac, și de apărare, foarte bun la construcție”, așa este recomandat Mario Lăcătuș de către cei care-l cunosc.

FCSB îl aduce pe Lăcătuș

Becali profită astfel de situația dezastruoasă de la Dinamo.

”Este un tânăr talentat, altfel nu se agita FCSB să-l ia cât mai repede și să dea și niște bani.

O să auziți de acest nou nume Lăcătuș, cum de altfel s-ar putea ca mai mulți tineri de viitor de la Dinamo să ajungă la FCSB”, au povestit apropiați ai clubului, conform gsp.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Situație financiară dezastruoasă la Dinamo

Dinamo a fost ținută în viață de fani. Aceștia au strâns bani prin programul DDB. Antrenorul echipei mari este neplătit de când a ajuns la Dinamo.

Eu am făcut un plan, dar nu ştiu dacă şi cei de la Dinamo au planuri. Asta este problema! Eu nu am primit niciun salariu până acum. Nu este vorba despre bani acum, ci vreau să văd o strategie”, a spus Uhrni pentru AS.ro acum câteva zile.