Euro 2020 | Un căţel a prezis primul rezultat de la turneul final. Ce a ales înainte de Italia – Turcia

Un căţel a fost pus să aleagă între două farfurii cu mâncare, înaintea meciului dintre Italia şi Turcia.

Căţel care prezice rezultatele de la Euro 2020

Un căţel prezice rezultatele de la Euro 2020

Captură Youtube CGTN

  • Euro 2020 va debuta la Roma
  • Italia – Turcia, meciul de deschidere

Căţelul a avut în faţă o porţie de mâncare cu specific italian şi o alta cu specific turcesc.

Un căţel a prezis primul rezultat de la Euro 2020

A gustat din ambele, iar concluzia a fost că meciul se va termina la egalitate. Pentru celălalt meci al grupei, căţelul a ales mâncarea galeză în dauna celei elveţiene.

[embedded content]

Poreclit „cârnatul prezicător”, căţelul a devenit vedetă la CM 2018!

Euro 2020 | Imagini inedite la Roma

Imagini inedite la Roma înaintea primului meci de la Euro 2020. Mai mulţi fani ai Italiei şi ai Turciei au făcut poze şi au cântat împreună. Unul dintre turci a purtat o pagină de ziar!

În tribunele de pe „Olimpico” vor fi cel mult 16.000 de spectatori din cauza restricţiilor impuse de UEFA. Vor fi instalate şi ecrane gigant în mai multe puncte din oraş.

În Piazza del Popolo va fi amenajat cel mai mare fan zone din Europa. Aici, vor putea urmări partidele cel mult 1.680 de suporteri, scrie The Guardian.

Într-unul dintre fan zone-uri a fost surprinsă imaginea zilei la Roma: un sărut între un fan al Italiei şi o suporteră a Turciei.

Euro 2020 începe pe „Stadio Olimpico” din Roma

Partida dintre Italia şi Turcia va avea loc pe Stadio Olimpico, care are o capacitate de 68.000 de locuri. La fiecare meci de la Euro vor putea asista 16.000 de fani, aproximativ 25 la sută din capacitate. Stadionul e inaugurat în 1937 şi gazdă a celei de-a treia finale a Campionatului European UEFA 1968, când Italia a învins Iugoslavia cu 2-0.

Tot aici, RFG a câştigat ultimul act al Campionatului European UEFA 1980, înainte de a reveni într-un oraş care trăieşte şi respiră fotbal, pentru a-şi adjudeca finala Cupei Mondiale FIFA 1990