Cei 4 copii care le ţin locul tricolorilor la EURO 2020: „Am sărit în sus de bucurie!”

EXCLUSIV

Au fost aleşi cei 4 copii care vor aduce mingea la cele 4 meciuri de la Bucureşti. Toţi sunt campioni. La fotbal, scrimă, dans şi robotică. Între 10 şi 13 ani au cei 4 puşti norocoşi care vor aduce mingea la meciurile de pe Arena Naţională. Doar unul dintre ei e fotbalist şi vrea să califice naţionala la EURO 2034. “Am sărit în sus de bucurie şi am fugit pe acolo! Am zis ‘Fortza!’ Eu ţin cu Academica Clinceni. Îl ştiu pe portarul Ureche, Dobrescu, Gardoş, Chandarov, Ciunciucov, Marcovici“, a spus Eric Nicolae, vârstă de 10 ani, care este fotbalist şi olimpic la matematică. Puştiul e şi olimpic la matematică. “Fotbalul este doar geometrie. Calculez unghiurile, să văd cât de tare dau“, a mai spus Eric Nicolae.

Mitrus Andreea: “Aş fi vrut să îl întâlnesc pe Ronaldo

Şi un mic baschetbalist, pasionat de robotică, va duce mingea la centru pe Arena Naţională. “Vreau să îmi deschid o afacere de robotică, în special robotică medicală“, spune şi Teo, care face şi baschet. În echipa norocoşilor sunt şi două fete. Una e campioană la dans, cealaltă visează să ajungă campioană olimpică la scrima. “Sunt foarte surprinsă, prima dată nu mi-am dat seama ce trebuie să fac, dar după aceea am înţeles şi am zis ‘wow’. Mă bucură mult asta. Aş fi vrut să îl întâlnesc pe Ronaldo“, a spus Mitrus Andreea, în vârstă de 12 ani.

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală. Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C. Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

  • Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Au fost aleşi cei 4 copii care vor aduce mingea la cele 4 meciuri de la Bucureşti. Toţi sunt campioni. La fotbal, scrimă, dans şi robotică.

Între 10 şi 13 ani au cei 4 puşti norocoşi care vor aduce mingea la meciurile de pe Arena Naţională. Doar unul dintre ei e fotbalist şi vrea să califice naţionala la EURO 2034.

Am sărit în sus de bucurie şi am fugit pe acolo! Am zis ‘Fortza!’ Eu ţin cu Academica Clinceni. Îl ştiu pe portarul Ureche, Dobrescu, Gardoş, Chandarov, Ciunciucov, Marcovici„, a spus Eric Nicolae, vârstă de 10 ani, care este fotbalist şi olimpic la matematică.

Puştiul e şi olimpic la matematică. „Fotbalul este doar geometrie. Calculez unghiurile, să văd cât de tare dau„, a mai spus Eric Nicolae.

Mitrus Andreea: „Aş fi vrut să îl întâlnesc pe Ronaldo

Şi un mic baschetbalist, pasionat de robotică, va duce mingea la centru pe Arena Naţională. „Vreau să îmi deschid o afacere de robotică, în special robotică medicală„, spune şi Teo, care face şi baschet.

În echipa norocoşilor sunt şi două fete. Una e campioană la dans, cealaltă visează să ajungă campioană olimpică la scrima.

Sunt foarte surprinsă, prima dată nu mi-am dat seama ce trebuie să fac, dar după aceea am înţeles şi am zis ‘wow’. Mă bucură mult asta. Aş fi vrut să îl întâlnesc pe Ronaldo„, a spus Mitrus Andreea, în vârstă de 12 ani.

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C. Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

  • Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.