Adrian Mutu, un părinte fericit: „La mulţi ani, prinţesă! / Te iubesc, tată!” Cum arată fiica sa cea mare

Adrian Mutu i-a transmis un mesaj de felicitare fiicei sale, Adriana, care a împlinit astăzi 15 ani.

Adrian Mutu şi-a felicitat fiica cea mare cu un mesaj postat pe contul de Instagram.

Adrian Mutu, un părinte fericit: “La mulţi ani, Prinţesă! / Te iubesc, tată!”

“La mulţi ani, prinţesă! Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc!”, i-a transmis “Briliantul” fiicei sale în vârstă de 15 ani. https://www.instagram.com/p/CP-9FkTBIjF/ “Te iubesc, tată. Îţi mulţumesc”, i-a răspuns aceasta. Adriana Lea și Maya Vega, în vârstă de 13 ani, sunt fiicele lui Mutu din căsătoria cu Consuelo. Acestea locuiesc alături de mama lor, în Republica Dominicană. Mutu mai are doi băieţi: pe Mario, în vârstă de 19 ani, cu Alexandra Dinu, şi pe Tiago, în vârstă de 4 ani, cu Sandra, actuala sa soţie.

Invitaţia lui Selly pentru Adrian Mutu

Născut la Craiova, cel mai tare vlogger de la noi, Selly, se oferă să îi fie ghid lui Mutu prin oraş, după ce “Briliantul” a semnat cu FC U Craiova. „Pe Adi Mutu, eu l-am cunoscut. E un om foarte tare. Dacă Mutu vrea să cunoască mai bine Craiova, mă sună pe mine şi îi explic acolo. Care sunt zonele bune, care sunt zonele rău famate”, a spus Selly.

Adrian Mutu, antrenor la FC U Craiova: “Nu am venit să fac act de prezență”

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948, la începutul lunii. Mutu a semnat un contract valabil pe 2 ani cu Craiova lui Mititelu. „Este o perioadă de discuții, negociem cu jucători. Nu avem un obiectiv clar. Vom vorbi mai puțin și vom face foarte multe. Mulțumim familiei Mititelu, sper să le răsplătesc încrederea cu rezultate. Obiectivele sunt pe foaie. Eu sunt un antrenor ambițios, am obiective oricum. Nu am venit să fac act de prezență.M-a convins setea de performanță a echipei. Nu situația materială, nu asta contează. E o echipă nou-promovată, sunt și eu tânăr. Împreună vrem să creștem, să avem performanță”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de prezentare.

  • Mutu, mândru de fiica sa
  • Adriana a împlinit 15 ani

Adrian Mutu şi-a felicitat fiica cea mare cu un mesaj postat pe contul de Instagram.

Adrian Mutu, un părinte fericit: „La mulţi ani, Prinţesă! / Te iubesc, tată!”

„La mulţi ani, prinţesă! Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc!”, i-a transmis „Briliantul” fiicei sale în vârstă de 15 ani.

„Te iubesc, tată. Îţi mulţumesc”, i-a răspuns aceasta.

Adriana Lea și Maya Vega, în vârstă de 13 ani, sunt fiicele lui Mutu din căsătoria cu Consuelo. Acestea locuiesc alături de mama lor, în Republica Dominicană.

Mutu mai are doi băieţi: pe Mario, în vârstă de 19 ani, cu Alexandra Dinu, şi pe Tiago, în vârstă de 4 ani, cu Sandra, actuala sa soţie.

Invitaţia lui Selly pentru Adrian Mutu

Născut la Craiova, cel mai tare vlogger de la noi, Selly, se oferă să îi fie ghid lui Mutu prin oraş, după ce „Briliantul” a semnat cu FC U Craiova.

„Pe Adi Mutu, eu l-am cunoscut. E un om foarte tare. Dacă Mutu vrea să cunoască mai bine Craiova, mă sună pe mine şi îi explic acolo. Care sunt zonele bune, care sunt zonele rău famate”, a spus Selly.

Adrian Mutu, antrenor la FC U Craiova: „Nu am venit să fac act de prezență”

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948, la începutul lunii. Mutu a semnat un contract valabil pe 2 ani cu Craiova lui Mititelu.

„Este o perioadă de discuții, negociem cu jucători. Nu avem un obiectiv clar. Vom vorbi mai puțin și vom face foarte multe. Mulțumim familiei Mititelu, sper să le răsplătesc încrederea cu rezultate. Obiectivele sunt pe foaie. Eu sunt un antrenor ambițios, am obiective oricum.

Nu am venit să fac act de prezență.M-a convins setea de performanță a echipei. Nu situația materială, nu asta contează. E o echipă nou-promovată, sunt și eu tânăr. Împreună vrem să creștem, să avem performanță”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de prezentare.