„Tănase e cu 10 clase peste Popescu!” Gabi Balint îi spulberă lui Gigi Becali visul de 50 de milioane de euro: „Poate să nu mai valoreze nimic peste doi ani”

Becali a spus că a refuzat 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Balint îi transmite că banii pot veni mai repede pe Tănase.

Florin Tănase căpitanul celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Gabi Balint îl consideră pe Tănase de 10 ori mai bun decât Octavian Popescu
  • Becali a refuzat 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu

Gabi Balint e de părere că Florin Tănase este cel mai bun produs de export al lui Gigi Becali în acest moment, deşi patronul FCSB a susţinut că a refuzat 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu.

Gabi Balint îi transmite lui Gigi Becali că e momentul să îl vândă pe Florin Tănase, care se află în cel mai bun moment al carierei. A marcat 24 de goluri în sezonul trecut al Ligii 1 şi a ieşit golgheter. Mai mult, Balint spune că Tănase este „cu 10 clase peste Octavian Popescu”, cel pe care Becali visează să îl vândă cu 50 de milioane de euro.

Tănase e într-un moment bun de a fi vândut. E golgheterul României, nu știi dacă la anul va mai fi golgheterul campionatului, plus că nici nu mai are motivația de a juca în continuare aici.

El afară poate lua și 1 milion de euro pe an de la o echipă bună, e momentul bun pentru ca el să plece. Există diferența de vârstă dintre Tănase și Popescu, dar Tănase e cu 10 clase peste Popescu, Popescu are avantaj vârsta, dar nu știi cum va fi peste 2-3 ani, e un risc pe care o echipă din străinătate și l-ar asuma cu el”, a spus Gabi Balint la Digisport.

Gabi Balint nu crede în oferta de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu

Gigi Becali a anunţat pentru AS.ro că a refuzat o ofertă pentru Octavian Popescu.

Am avut ofertă de 13 milioane. Nu știu dacă de la Juventus, întrebați-l pe Giovanni. Am zis că nu-l dau. Ei au insistat să le zic un preț. Am zis 40 de milioane de euro. Dacă dați atât vi-l dau. Atât am cerut.

Eu le-am zis că nu e de vânzare și ei au insistat. Poate cer 50, poate cer 70, poate cer 100. Eu atâta cer. Acum deranjez că cer bani pe jucători. Supăr pe cineva? E marfa mea. Cer cât vreau„, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport. Gabi Balint nu crede că Beclai a refuzat 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu.

E o sumă mare acum, dar poate să nu mai valoreze nimic peste doi ani, cine știe. Cum a fost și Coman, care a venit, a jucat bine, dar iată că a venit accidentarea și nu știi cum va reveni pe teren. 13 milioane de euro e o sumă prea mare pentru un român acum„, a mai spus Gabi Balint.