„Rezultatele sunt un dezastru!” Dan Petrescu, băgat în depresie de naţionala lui Rădoi: „Nu ai scuze!” Ce a spus despre viitorul său

Dan Petrescu este antrenorul celor de la FCSB

Dan Petrescu, dezamăgit de rezultatele de la echipa naţională

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Petrescu spune că rezultatele din ultima perioadă de la echipa naţională sunt un adevărat dezastru. Naţionala României a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în mandatul lui Mirel Rădoi.

România a pierdut pe linie în ultimele 4 meciuri. Două înfrângeri au fost de-a dreptul ruşinoase: cu Armenia şi Georgia.

Rezultatele, în ultimul timp, la echipa naţională, sunt un dezastru. Nu ai scuze în momentul în care pierzi cu Georgia şi Armenia, chiar nu ai ce să spui. E dureros şi doare. Iată că am ajuns foarte rău, nu mai reuşim să ne calificăm nici la europene, nici la mondiale„, a spus fostul antrenor al CFR-ului pentru sport.ro.

Dan Petrescu aşteaptă oferte şi din România

Petrescu e liber de contract după ce s-a despărţit în iarnă de Kayserispor. Antrenorul spune că aşteaptă oferte şi din România.

Sunt liber de contract, deci orice ofertă o accept indiferent de unde vine. Era ideal să găsesc o echipă în Romania, dar în momentul de faţă nu am avut nici o ofertă. Ştiţi că sunt un antrenor pretenţios„, a mai spus Dan Petrescu.

Petrescu a primit mulţumiri de la Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a plecat de la CFR Cluj după ce a cucerit titlul, succes pentru care i-a mulţumit lui Petrescu.

„Am venit cu încredere aici, mi-am asumat contextul. Faptul că suntem bucuroşi acum, înseamnă că am fost inspirat. (…) Este şi meritul lui Dan Petrescu, au făcut o muncă bună. Am continuat ce au lăsat ei aici”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.