Edi Iordănescu se simte iritat cu o zi înainte de startul EURO! Mesajul manifest al fostului antrenor de la CFR: „Nu credeam că o să trăiesc clipa asta”

Edi Iordănescu este extrem de dezamăgit după ce naţionala României a ratat calificarea la Campionatul European, în contextul în care 4 meciuri de la EURO se vor juca la Bucureşti.

Edi Iordănescu s-a decis şi a plecat de la CFR Cluj

Edi Iordănescu, mesaj cu o zi înainte de startul EURO

Hepta

  • Edi Iordănescu, mesaj înainte de startul EURO
  • Ce regretă fostul antrenor de la CFR Cluj

Edi Iordănescu a transmis un mesaj cu o zi înaintea startului Campionatului European. Iordănescu Junior este dezamăgit de faptul că România va găzdui meciuri la EURO, dar naţionala lui Rădoi a ratat calificarea.

România a ratat calificarea la EURO 2020 după ce a pierdut barajul din Liga Naţiunilor cu Islanda.

Edi Iordănescu a transmis un mesaj cu o zi înaintea startului Campionatului European

Mâine debutează “Euro”!! Toţi cei care iubim acest fenomen suntem entuziasmaţi, dar nu credeam că o să trăiesc clipă în care să avem jocuri de turneu final în România, fără România„, a scris Edi Iordănescu pe reţelele de socializare!

Euro 2020 | Arena Naţională va găzdui 4 partide din cadrul competiţiei

Arena Naţională va găzdui 4 meciuri la Euro 2020, dar, din păcate, Capitala nu va avea fan zone-uri, astfel că suporterii ce vor veni în România pentru partidele favoriţilor vor avea posibilităţi limitate.

UEFA a luat decizia legată de toate ţările organizatoare, din cauza restricţiilor guvernamentale. Pe de altă parte, premierul Florin Cîţu anunţa, miercuri, că pe Arena Naţională vor fi prezenţi doar suporteri vaccinaţi. 

  • Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00);
  • Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00);
  • Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00);
  • Meci din optimi (câştigătoarea grupei F şi echipa clasată pe locul secund în grupele A, B sau C – 28 iunie, ora 20:00).