„Asta e răzbunarea lui!” Ionuţ Negoiţă, atacat dur pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Suntem cămătari sau investitori?!”

De Antena Sport
Publicat: 10.06.2021, 21:55
Actualizat: 10.06.2021, 21:56

Florin Prunea a lansat un atac dur la adresa lui Ionuţ Negoiţă, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situaţia de la club.

Ionuţ Negoiţă, în timpul unei conferinţe de presă

Ionuţ Negoiţă, atacat dur de Florin Prunea

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

  • Florin Prunea, atac la Ionuţ Negoiţă
  • De ce fostul actionar e principalul vinovat pentru situaţia de la club

Ionuţ Negoiţă, atacat dur de Florin Prunea. Fostul internaţional îl consideră pe omul de afaceri principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns Dinamo. Prunea consideră că salvarea clubului ar veni de la construirea unui stadion nou.

Florin Prunea e convins că Dinamo se va redresa dacă va avea un stadion nou. Până atunci, Ionuţ Negoiţă este arătat cu degetul pentru situaţia în care a ajuns Dinamo.

Ionuţ Negoiţă, atacat dur de Florin Prunea: „El a știut clar cui îi dă clubul

După ce se va construi stadionul, va fi o emulație și Dinamo va reveni acolo unde îi e locul. Sunt foarte mulți care vor să investească la Dinamo, pentru că e un brand. Știam de Lupescu, am vorbit cu el. Dar ce s-a întâmplat în ultimii ani la clubul ăsta e incredibil. Nu pot să-i înțeleg pe oamenii ăștia cum au putut să aducă un club de talia lui Dinamo unde este acum.

Nu mă refer doar la spanioli, și la Negoiță. Asta e o răzbunare a lui Negoiță, vă spun eu. El a știut clar cui îi dă clubul și ce e în acele documente. Eu cred că el e în continuare principalul acționar de la Dinamo pentru că oricine vine la Dinamo trebuie să se pună la masă cu domnul Negoiță. Are bani de luat, dar ce facem, cămătărie? Suntem cămătari sau investitori?”, a spus Florin Prunea la Digisport.

Florin Prunea: „Dinamo nu mai poate continua așa

Florin Prunea mai spune că Dinamo are nevoie urgentă de un nou investitor.

Nu înseamnă că dacă o societate cere falimentul sau insolvența altei societăți, asta se va și întâmpla. Se va judeca. Înțeleg că e vorba de o firmă de pază de la Săftica. E clar că, indiferent de efortul pe care-l fac băieții ăștia, Dinamo nu mai poate continua așa, Dinamo are nevoie de un patron, de un investitor.

Dinamo nu are o primărie în spate, se învârte contorul și la birouri, și la Săftica, nu salariile sunt problema la o echipă de fotbal, ci cheltuielile de zi cu zi. Dacă faci calculul, la 70.000 de euro pe lună cu tot cu taxe, din drepturile TV le plătești fără probleme.

Trebuie să plătești jucătorii pentru munca depusă, apoi să se negocieze rezilierea contractului. Eu cred că va fi un an foarte greu pentru Dinamo, de sacrificiu. E clar că trebuie să se renunțe la jucătorii care nu vor să mai rămână, cărora nu li se mai pot plăti salariile”, a mai spus Florin Prunea.