Ultimele detalii despre situația lui Magaye Gueye. Dinamo nu-l iartă pe atacantul care s-a dopat cu cocaină: “Ne-a pătat imaginea peste tot în lume”

  • Magaye Gueye afost prins dopat cu cocaină
  • Care este situația lui actuală

Magaye Gueye a provocat un scandal uriaș când a fost prins dopat cu cocaină la meciul cu FCSB din Cupa României. Culmea, tocmai Dinamo a fost echipa care a cerut control antidoping la acea partidă. El a fost exclus imediat din lotul “câinilor”.

Ultimele detalii despre situația lui Magaye Gueye

Magaye Gueye se află acum în Franța, unde așteaptă decizia finală din partea ANAD. A participat acum 10 zile la o a doua audiere, iar vderdictul final ar putea veni curând. Dinamo îl așteaptă cu mare interes!

“Din punctul nostru de vedere, jucătorul este suspendat. Contractul lui este deocamdată suspendat, urmând ca în momentul în care vom avea o decizie finală să vedem şi noi ce măsuri vom lua împotriva lui, pentru că lucrurile nu vor rămâne aşa. Să nu creadă cineva că doar s-a rupt contractul şi «Mulţumim, Magaye». Cu siguranţă Dinamo va cere ceva daune pentru imaginea creată în urma acestui scandal. Imaginea lui Dinamo a fost pătată peste tot în lume.

Este suspendat din momentul în care s-a dat prima decizie, din ce înţeleg a plecat de atunci în Franţa şi aşteaptă şi el împreună cu avocaţii lui. În ceea ce priveşte legătura între Dinamo şi Magaye, lucrurile sunt clare. Jucătorul este suspendat până când vom avea decizia organelor competente, urmând ca mai apoi clubul Dinamo să ia o decizie”, a declarat Mario Nicolae, potrivit Realitatea Sportivă.

Magaye Gueye, scandal după scandal la Dinamo

Episodul “cocaina” nu este singurul scanadal în care Gueye a fost implicat la Dinamo. El s-a filmat într-un jacuzzi înjurând clubul din cauza restanțelor salariale.

Magaye Gueye a ajuns la Dinamo la începutul acestui sezon, liber de contract. El a bifat 17 apariții în acest sezon de Liga 1, reușind să înscrie trei goluri. Ultima dată, Gueye a evoluat pentru Qarabag în Azerbaidjan.

Magaye Gueye are 30 de ani. Cea mai importantă echipă din CV-ul său este Everton. Senegalezul a bifat 39 de apariții pentru formația din Premier League.