Răzvan Lucescu, aproape de lovitura carierei! Românul ar putea ajunge în Serie A: “Următoarele 24 de ore sunt cruciale”

  • Răzvan Lucescu e liber de contract
  • Ar putea ajunge în Italia

Presa din Grecia scrie că românul poate ajunge la un club din Serie A. Grecii sunt familiarizați cu Răzvan Lucescu din perioada când a antrenat-o pe PAOK Salonic. Dacă mutarea nu se va concretiza, Lucescu Jr. este favorit să o preia pe AEK Atena!

Răzvan Lucescu ar putea ajunge în Serie A

Lucescu a negociat cu AEK și în 2017, dar a ales să meargă atunci la PAOK. Relația rece cu patronul Dimitris Melissanidis a fost principalul motiv pentru care românul a refuzat oferta formației din capitala elenă.

“Următoarele 24 de ore sunt cruciale. Asta pentru că Lucescu are o întâlnire cu un club din Italia, pentru a putea vedea dacă poate lucra în Serie A. Dacă discuțiile nu vor merge bine, atunci AEK va fi favorită să îl aducă pe antrenorul român, cu care a negociat și în 2017.

Atunci discuțiile nu s-au materializat, dar acum situația s-a schimbat, Lucescu este liber, iar Melissanidis a pus deoparte vechea rivalitate care a erupt și îl consideră pe român potrivit pentru club”, scrie Enwsi.gr.

Lucescu și Melissanidis s-au certat din cauza titlului pierdut de PAOK în 2018. Atunci, AEK a devenit campioană, după ce echipa românului a pierdut două meciuri decisive la masa verde. Răzvan Lucescu a acuzat că grecii au conspirat împotriva lui PAOK.

Răzvan Lucescu e liber de contract din luna februarie, de când s-a despărțit de Al Hilal. Recent, el a plătit jumătate din datoriile către ANAF ale unui club de tradiție din fotbalul românesc!

Răzvan Lucescu, despre viitorul său

Fost mare antrenor la Rapid, dar şi membru elite în programul socios DDB, Răzvan Lucescu nu ia în calcul revenirea în România. Motivul principal, spune experimentatul antrenor, este faptul că îşi doreşte să obţină cât mai multe performanţe cu echipe din afara ţării.

“Sigur că aș veni pentru că sunt român. Sunt antrenor român, e țară mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru carieră mea să mă întorc. Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am aceste posibilități”, a declarat Răzvan Lucescu, în exclusivitate, pentru AS.ro

Răzvan Lucescu are 7 trofee în cariera de antrenor. El a cucerit 2 Cupe și un titlu alături de PAOK, 1 titlu și Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal și două Cupe ale României alături de Rapid.