EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ştefan Bănică, şocat de întâlnirea cu Bjorn Borg. “Am rămas mut! Am avut senzaţia că sunt în desene animate”

  • Ştefan Bănică a fost invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30

Ştefan Bănică nu a fost atras doar de fotbal, ci şi de tenis. El a avut ocazia să îl vadă de aproape pe unul dintre idolii a milioane de oameni, suedezul Bjorn Borg.

Ştefan Bănică, două întâlniri cu Bjorn Borg

“Era un îngrijitor la Dinamo la terenurile de tenis, care erau chiar în spatele tabelei de marcaj a stadionului. Era pe vremea aia Segărceanu. Seniorul, nu Florin, care era antrenor la copii şi juniori.

Şi atunci l-am întâlnit pe Borg, Bjorn Borg! Care venea lângă şcoala mea, era cu Mariana Simionescu (n.r. au fost căsătoriţi). Înţelegi? Şi eu l-am văzut…! Mă duceam la şcoală cu ghiozdanul şi trece Borg pe lângă mine! Pentru anii ăia, Borg pe care îl vedeai la televizor, pentru că se dădea tenis la televizor, am avut senzaţia că sunt în desene animate!

Era foarte greu să vezi o vedetă din altă ţară pe stradă la tine în oraş! Pe vremea aia era aproape imposibil, cel puţin pentru copii.

Era singur, simplu. A intrat într-un magazin de parfumuri. Asta a fost prima întâlnire. N-am schimbat niciun cuvânt, eram mut. Şi a doua, apropo de terenurile de tenis, Borg juca tenis cu îngrijitorul de la terenuri. Care la un moment dat a dat a dat mingea printre picioare şi i-a luat şi punct. Stăteam şi ne uitam la gard”, a povestit Ştefan Bănică, la emisiunea prezentată de Cătălin Oprişan.

VEZI AICI VIDEO CU DECLARATIILE LUI ŞTEFAN BĂNICĂ

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.