AUDIO / CSMR-ul învinge Chiajna și mai speră! Falub: ”victorie meritată, dar nu și suficientă…”

În liga a 2-a de fotbal, CSM Reșița a părăsit pozițiile retrogradabile direct, după victoria de azi cu 2-0 în fața Concordiei Chiajna. Golurile cărășenilor au venit în partea a doua a întâlnirii.

Au înscris Visnakovs (min 54) și Danci (min 85); e primul triumf acasă al cărășenilor, după mai bine de patru luni. Rosso nerrii au depășit Unirea Slobozia, care a stat în această etapă, însă drumul spre salvarea de la retrogradare e în continuare foarte dificil. Antrenorul Adrian Falub apreciază această victorie drepte meritată, dar nu și suficientă pentru îndeplinirea obiectivului:


La declarațiile de la finalul întâlnirii, antrenorul Concordiei Chiajna, Claudiu Niculescu, a pus pe seama oboselii acest eșec:

Scorul etapei, în această rundă, a fost reușit de o colegă de grupă a reșițenilor. Viitorul Pandurii Târgu Jiu a învins cu 5-1 în deplasarea la Aerostar Bacău. Tot azi Petrolul Ploieşti – SCM Gloria Buzău 0-1 la pauză.

Clasamentul Grupei B din play-out:

 1. Viitorul Pandurii 35 puncte
 2. Petrolul 34 puncte
 3. Concordia 31
 4. Gloria Buzău 30
 5. CSM Reşiţa 25
 6. Unirea Slobozia 24
 7. Aerostar 10

În Grupa A, Farul Constanţa a depășit Fotbal Comuna Recea cu 3-1, iar Metaloglobus Bucureşti a învins CSM Slatina cu 1-0. Mâine, Ripensia Timişoara întâlnește Universitatea Cluj (pe Stadionul Electrica, de la ora 11). Pandurii Târgu Jiu stă în această etapă.

Clasament:

 1. Farul Constanţa 36 puncte
 2. Metaloglobus Bucureşti 36 puncte
 3. Universitatea Cluj 33
 4. Comuna Recea 29
 5. Ripensia Timişoara 27
 6. CSM Slatina 19
 7. Pandurii Târgu Jiu 14