Sora vedetei care a murit și a lăsat o moștenire de 60 de milioane de euro a fost dată afară din casă. “Așa au solicitat copiii”

  • Diego Maradona a murit la 60 de ani
  • Familia se luptă pentru moştenire

Lili, una dintre surorile lui Diego Maradona, a fost dată afară din casă. Ea locuia în cartierul select Villa Devoto, din Buenos Aires.

Sora lui Diego Maradona, dată afară din casa părintească

Casa fusese cumpărată de Maradona pentru părinţii săi, Don Diego şi Dona Tota. Decizia ar fi aparţinut celor cinci copii legitimi ai lui Maradona. Aceştia au mandatat un avocat, Sebastián Baglietto, care se ocupă cu procedurile de succesiune.

“Fiicele recunoscute de Diego, Dalma, Giannina şi Jana, şi reprezentanţii fiilor Dieguito Fernando şi Diego Junior au vrut-o pe Lili afară. (…) Lili a suferit mult pentru pierderea lui Diego. Pur şi simplu, lucrurile s-au schimbat”, a explicat un alt avocat, Mario Baudry, care o reprezintă pe fosta soţie a lui Maradona, Veronica Ojedo.

Declaraţiile acestuia au fost prezentate de cotidianul argentinian La Nacion şi preluate de Corriere dello Sport. Pe lângă casa din care a fost dată afară sora lui Maradona, va mai fi vândută şi o altă proprietate din Mar del Plata.

Diego Maradona a încetat din viaţă anul trecut, pe 25 noiembrie. El a lăsat bunuri şi proprietăţi de cel puţin 60 de milioane de euro, potrivit sursei citate. Cel puţin 16 persoane se luptă pentru moştenire.