Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după Bayern – PSG 2-3. “Iubesc acest gen de meciuri”

  • Bayern – PSG 2-3
  • Kylian Mbappe a marcat două goluri

Mbappe a marcat în minutele 3 şi 68 ale meciului de la Munchen, care o face pe PSG favorită la calificarea în semifinale.

Kylian Mbappe, prima reacţia după dubla din Bayern-PSG 2-3

“A fost o super-performanţă colectivă, înainte de toate. Nu suntem decât la jumătatea unei mari confruntări. Am şi suferit. Ne întoarcem la Paris zâmbind, dar ne concentrăm asupra meciului de sâmbătă de la Strasbourg și vom ataca returul (n.r. marțea viitoare) cu aceeași motivaţie ca și astăzi (n.r. ieri).

După cum am spus la Barcelona, ​​îmi plac aceste meciuri. Nu am avut mereu motive să zâmbesc, dar nu sunt aici să mă ascund. Îmi place să joc astfel de meciuri și să fiu decisiv”, a spus Mbappe pentru RMC Sport, citat de L’Equipe.

Kylian Mbappe: “Am fost la înălțimea provocării”

PSG şi-a luat revanşa pentru finala pierdută sezonul trecut contra lui Bayern. Mbappe a dezvăluit strategia pregătită de Mauricio Pochettino.

“Antrenorul a vrut ca eu să închid culoarele de pasare și să merg în adâncime, pentru a-i face să alerge și să ‘întindă’ liniile, şi ca eu să fiu și un punct de sprijin. Am fost la înălțimea provocării și a funcționat bine astăzi (n.r. ieri).

Va trebui să abordăm returul cu aceeaşi încredere, chiar dacă este o echipă grozavă. Dar când joci Liga Campionilor, joci doar împotriva unor echipe mari”, a mai spus Kylian Mbappe.