Mircea Rednic, OUT de la Viitorul! Hagi nu a mai suportat şi a decis să îi rezilieze contractul. Anunţul oficial

  • Viitorul – Poli Iaşi 1-2
  • Se clatină postul lui Mircea Rednic

UPDATE: Viitorul a anunţat despărţirea de Mircea Rednic. “Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulțumim pentru munca depusă pentru clubul nostru“, se arată în mesajul postat de Viitorul.

“Puriul” are de ce să îşi facă griji după ce a fost învins de ultima clasată din România. Antrenorul constănţenilor a refuzat să anunţe dacă ia în calcul să îşi dea demisia.

Mircea Rednic, un singur succes cu Viitorul în ultimele 3 luni

Când pierzi, lucrurile nu sunt pozitive. Mi-e ciudă pentru că jucăm, ne creem ocazii. Câte puncte am pierdut eu pe faze fixe de când am venit la echipă?! Au avut un corner… contraatac și au dat gol. Când joci bine și nu ai rezultate, nu e ușor.

Nu am ce să le reproșez jucătorilor, sunt tineri și pot multe. Mereu e nevoie de experiență, poate și de mai multă responsabilitate la fazele fixe.

Te gândești la toate, încerci să analizezi şi îți reproșezi anumite lucruri. Ne gândim. Nu vreau să vorbesc despre plecare, pentru că muncim bine. Trebuie timp de la cei tineri. Ne gândim, vedem ce va fi“, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei cu Poli Iaşi.

Viitorul mai are de jucat un singur meci în sezonul regulat. Luni, gruparea din Ovidiu primeşte vizita celor de la Gaz Metan Mediaş.