Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Al Ahli! Echipa lui era condusă cu 0-3 după 28 de minute. Cât s-a terminat

  • Laurențiu Reghecampf a semnat pe 3 luni cu Al Ahli
  • “Reghe” are opțiune de prelungire la finalul sezonului

Alexandru Mitriță a fost doar rezervă la Al Ahli, care a avut o primă repriză de coșmar. Al Raed a înscris de trei ori în până la finalul primei jumătăți de oră. “Dubla” lui El Berkaoui și golul lui Djoum au răpus apărarea echipei lui Laurențiu Reghecampf.

Rechecampf, debut de coșmar la Al Ahli

“Reghe” a luat atitudine la pauză. L-a introdus în teren pe Mitriță, iar Al Ahli a reușit să reducă din handicap, grație reușitelor lui Aserie și Al Somah. A fost însă insuficient pentru echipa lui Reghecampf, care s-a văzut învinsă cu 2-3.

După acest rezultat, Al Ahli a rămas pe locul 7 în Arabia Saudită. Echipa lui “Reghe” și Mitriță este la 13 puncte în spatele liderului Al Hilal. În runda următoare, Al Ahli va juca cu Al Tawoon.

De cealaltă parte, Al Raed a urcat pe locul 8, cu 32 de puncte.

Pentru Mitriță a fost al 21-lea meci din acest sezon. Fostul jucător al Craiovei are patru goluri și cinci assist-uri în tricoul lui Al Ahli.

Laurenţiu Reghecampf, la a 4-a experienţă în ţările arabe

Reghecamp se află la a patra experiență în țările arabe. Între 2017 și 2020, a antrenat în Emirate, la Al Wahda și Al-Wasl. În 2014-2015, după despărțirea de FCSB, a fost antrenorul lui Al Hilal, în Arabia Saudită.

Fostul jucător al lui AC Milan, senegalezul M’Baye Niang, este cel mai valoros jucător pe care îl va pregăti Reghe la noua echipă. Acesta este cotat la 10 milioane de euro. Este urmat de Alexandru Mitriță, cu 7 milioane de euro.