Gest uriaş făcut de Ionuţ Nedelcearu pentru fosta sa echipă: “Nu s-a dezis niciodată de clubul care l-a crescut”

  • Gest uriaş făcut de Ionuţ Nedelcearu
  • Anunţul făcut de fani

Nedelcearu era în programul DDB, dar acum a devenit membru “Elite” şi va dona 1948 de euro pe an. Anunţul a fost făcut de PCH.

SÂNGELE APĂ NU SE FACE!

Ionuț Nedelcearu s-a înscris anul trecut în DDB, iar zilele acestea a făcut trecerea la cardul de 1948€, DDB Elite.

Ionuț nu s-a dezis niciodată de clubul care l-a crescut și l-a lansat în fotbalul mare. Știe prin ce necazuri trecem și e dispus să pună umărul alături de noi, ca să salvăm Dinamo. Felicitări, Nede! Sperăm ca exemplul tău să fie urmat și de alți câini care au posibilitatea să facă un astfel de efort pentru Dinamo!”, <a href="http://” target=”_blank”>au scris fanii din PCH pe reţelele de socializare.

Ionuţ Nedelcearu, clipe de coşmar în Grecia

Ionuţ Nedelcearu a trecut prin momente grele în Grecia, cu AEK Atena, la primul meci după revenirea de la echipa naţională.

Ionuţ Nedelcearu a intrat pe teren abia în minutul 64. Scorul era deja 4-0 pentru oaspeţi. Fundaşul român a deviat mingea în poartă 10 minute mai târziu.

Ionuţ Nedelceanu, în mijlocul scandalului de la AEK Atena-Olympiacos 1-5

AEK a dat golul de onoare chiar înainte de final. Meciul de pe stadionul olimpic din Atena s-a jucat cu porţile închise, dar în tribune s-a aflat un grup restrâns de fani.

Aceştia au creat un adevărat haos. Au coborât pe gazon şi nu i-au lăsat pe jucători să meargă la vestiare. “Dați jos acum tricoul sfânt al lui AEK. Dați-l jos și plecați toți!”, au strigat suporterii furioşi.