CFR a încercat să dea lovitura pe piaţa transferurilor. L-a vrut pe Florin Niţă, dar Chipciu nu l-a putut convinge

  • Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga
  • Niţă a fost dorit de CFR Cluj

Ajuns la 33 de ani, Niţă ar fi putut deveni al doilea portar cu experienţă din lotul campioanei pentru sezonul viitor. Asta dacă ţinem cont că Giedrius Arlauskis are contract cu feroviarii până la vară şi că lui Grzegorz Sandomierski îi expiră contractul la finalul sezonului.

Florin Niţă, contract cu Sparta Praga până în 2023

Conform fanatik.ro, Alexandru Chipciu a fost cel mandatat să îl convingă pe Florin Niţă să revină în fotbalul românesc. Nu a reuşit nici el, Niţă semnând un nou contract cu Sparta Praga, valabil până în 2023.

“E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia. Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani”, a declarat Florin Niță pentru site-ul oficial al lui Sparta Praga.

Florin Niţă e cotat la 1.5 milioane de euro

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Florin Niță a jucat 20 partide în acest sezon pentru Sparta Praga, în toate competițiile. De-a lungul acestor meciuri, fostul portar de la FCSB a încasat numai 20 goluri. De asemenea, 9 dintre dispute au fost făra gol primit.

Niţă a ajuns la Sparta Praga în 2018, de la FCSB. Cehii plăteau atunci 1.35 milioane de euro. Florin a câştigat un singur trofeu cu Sparta, Cupa Cehiei, în stagiunea precedentă.