Bayern – PSG 2-3 | Campioana Europei i-a asediat pe francezi. Raportul ocaziilor a fost 31 la 6! Pochettino: “Îmi felicit jucători pentru sacrificiul enorm”

  • Bayern a dominat-o copios pe PSG
  • Prima reacţie a lui Pochettino

De peste doi ani nu mai pierduse Bayern Munchen în Champions League. Pentru antrenorul bavarezilor, Hansi Flick, a fost primul eşec în cea mai importantă competiţie a Europei.

Bayern – PSG 2-3 | Campioana Europei i-a dominat copios pe francezi

“Sunt fericit pentru rezultat şi pentru atitudinea echipei, care s-a găsit în situaţii dificile contra celei mai bune echipe din Europa.

Trebuie să felicităm jucătorii pentru sacrificiul lor enorm. Vrem să repetăm acest gen de prestaţii”, a spus antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, citat de Daily Mail.

Bayern venea după o serie de 16 meciuri fără eşec în Champions League şi a dominat categoric. Raportul ocaziilor a fost 31-6, iar cel al cornerelor a fost 15-1, mai scrie sursa citată.

Bayern – PSG 2-3 | Mauricio Pochettino: “Când câştigi, toată lumea crede că ai luat deciziile corecte”

“Când câştigi, e mereu mai uşor să îţi explici deciziile. Toată lumea crede că ai luat deciziile corecte. Meritul este al jucătorilor, ei sunt principalii protagonişti. calitatea lor trebuie subliniată.

Mai sunt de jucat încă 90 de minute. Este un rezultat bun, dar meciul retur va fi dificil. Ştim asta”, a mai spus Pochettino.

Bayern – PSG 2-3 | Kylian Mbappe: “Nu sunt aici ca să mă ascund”

Kylian Mbappe a fost vedeta lui PSG. Francezul a reuşit o dublă la Munchen şi a ajuns la 8 goluri în actualul sezon din Champions League.

“Nu am avut mereu motive să zâmbesc, dar nu sunt aici ca să mă ascund. Îmi place să joc astfel de meciuri și să fiu decisiv. (…) Am fost la înălțimea provocării”, a spus Mbappe.