VIDEO | Neymar, prestaţie de gală în Bayern – PSG! Superstarul brazilian i-a lăsat mască pe nemţi cu un assist superb

  • Neymar, prestaţie de vis împotriva lui Bayern
  • Brazilianul, pasă de gol superbă

În prima repriză a duelului de foc cu Bayern, Neymar a fost fotbalistul de la care au pornit cele două goluri ale francezilor, reuşite de Mbappe şi Marquinhos.

Prestaţia brazilianului a fost una de gală. Acesta a oferit două assist-uri, al doilea fiind unul pur şi simplu superb. Neymar şi-a lăsat conaţionalul, după o pasă de la aproximativ 30 de metri.

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL SUPERBĂ A LUI NEYMAR!

În urma celor două pase decisive, vedeta lui PSG a ajuns la 25 în Liga Campionilor, cele mai multe reuşite de un jucător începând din sezonul 2013/2014, ediţie în care a debutat în cea mai importantă ediţie intercluburi.

Kylian Mbappe, gol superb în Bayern – PSG! Starul de 22 de ani scrie istorie în Champions League

Şi Kylian Mbappe, colegul lui Neymar, are o formă excelentă. Atacantul de 22 de ani a reuşit o “dublă” de senzaţie în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Starul campioanei Franţei a avut nevoie de numai 149 de secunde pentru a-l învinge pe Manuel Neuer. A semnat astfel cel mai rapid gol primit de deţinătoarea trofeului, în fazele eliminatorii ale Ligii, în ultimii 11 ani. Ultimul jucător care a reuşit o performanţă similară a fost Wayne Rooney, cel care a înscris după 63 de secunde.