“Lăsaţi-l să plece!” Lionel Messi, apărat de o fostă vedetă de la Barcelona! “Să mergem toţi să-i mulţumim pentru ce ne-a oferit”

  • Un fost mare jucător al Barcei îl apără pe Lionel Messi
  • Acesta spune că vedetele au plecat mereu cu scandal de pe Camp Nou

Samuel Eto’o a lansat un atac dur la adresa conducătorilor Barcelonei. Camerunezul în vârstă de 39 de ani a cerut ca Lionel Messi să fie lăsat să plece. Înainte de startul sezonul, Messi a fost întors din drumul spre Manchester City de o clauză din contract.

Samuel Eto’o: “Dacă vrea să plece, să mergem cu toţii acolo”

“Tot ce vreau este ca Leo să fie fericit, pentru că sunt foarte ataşat de el. Pare că cei din conducere nu reuşesc să înţeleagă. Nu vreau să plece, vreau să îşi încheie cariera la Barcelona, ţinând cont de tot ce a făcut pentru Barcelona. Pentru că Messi a dat totul Barcelonei.

Dacă mâine ar trebui să plece, ar fi mai bine ca despărţirea să fie pe măsură dimensiunii lui ca jucător. Se pare că se întâmplă foarte des ca vedetele echipei să plece într-o manieră nu foarte elegantă.

Tot ce vreau să cer conducerii… într-o zi, totul se termină. Ai un început şi un final. Dacă vrea să plece, să mergem toţi acolo, să îi fim alături şi să îi mulţumim pentru toţi anii pe care ni i-a oferit”, a fost mesajul transmis de Eto’o, la World Football Summit.

Samuel Eto’o i l-a recomandat Barcelonei pe urmaşul lui Lionel Messi

Camerunezul i-a recomandat Barcelonei să-l transfere pe Youssoufa Moukoko, atacantul lui Dortmund care tocmai a devenit cel mai tânăr debutant din istoria Bundesligii, la dpoar 16 ani şi o zi. Eto’o e convins că Moukoko, originar tot din Camerun, poate deveni urmaşul lui Messi.

Eto’o a jucat pentru Barcelona între 2004 şi 2009, perioadă în care a devenit de trei ori campionul Europei.